Societat

Tots Sants

El cementiri parroquial, epicentre de la festivitat de Tots Sants

Aquesta tarda, a partir de les 16,30 h, es farà la pregària del Dia dels Difunts a la mateixa instal·lació del cementiri,

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge del cementiri parroquial, ahir al migdia
Imatge del cementiri parroquial, ahir al migdia | Lluís Rovira i Barenys

El cementiri parroquial va ser, ahir, un dels punts de referència de la diada de Tots Sants. Les condicions meteorològiques van ser òptimes i això va facilitar la visita de la gent a aquest recinte. Tot i això. segons han informat des de la Fundació Pia Autònoma del Cementiri Parroquial de Cambrils a revistacambrils.cat, les visites de la gent a dipositar les flors al cementiri s'han anat repartint des del darrer cap de setmana fins ahir mateix de manera que fins i tot en alguns moments de la diada d'ahir, com ara el migdia, el recinte enregistrava una discreta presència de visitants.

Una de les novetats d'enguany ha estat en l'àmbit de la mobilitat ja que l'Ajuntament ha ofert la possibilitat de sol·licitar un transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda per al desplaçament al cementiri, que ha substituït els viatges del bus urbà. En anys anteriors l’autobús urbà només feia tres viatges d’anada i tornada durant el matí i les persones usuàries s’havien d’estar al cementiri com a mínim una hora i quart fins que podien tornar.

Avui, pregària del Dia dels Difunts

Aquesta tarda, a partir de les 16,30 h, es farà la pregària del Dia dels Difunts a la mateixa instal·lació del cementiri, al costat de l'estàtua de la Verge Puríssima, instal·lada en aquest recinte ara fa tres anys.

Comenta aquest article