Rem

El Club Rem Cambrils estrena la temporada amb la primera regata de la Lliga de Llagut

Com a novetat d'aquest any, el club cambrilenc recupera la categoria Absolut Masculí que se suma a l'Absolut Femení, Veterà Masculí i Veterà Femení

Per Antoni Font

L'equip Absolut Masculí s'estrenava en aquesta regata
L'equip Absolut Masculí s'estrenava en aquesta regata | Antoni Font

Aquest passat diumenge 29 d’octubre es va iniciar la temporada 2023-24 amb la primera regata de llarga distància de la XXI Lliga de Llagut, que va tenir lloc al riu Ebre en el seu pas per la localitat d’Amposta.

Amb motiu de la reunió entre clubs i federació catalana de rem del passat 17 de setembre, s'ha acordat el canvi de calendari de regates de banc fix així com la modalitat d'aquesta, agrupant regates de llarga distància amb les ja tradicionals regates amb ciavogues. Aquest nou calendari consta de quatre regates de lliga i el Campionat de Catalunya, finalitzant el 17 de desembre.

La distància recorreguda en aquesta modalitat de regates de llarga distància ve ser d’un total de 4.000 metres, prova cronometrada a l’hora d’establir classificacions i, en aquesta ocasió, amb un circuit de recorregut rectangular amb un total de sis ciavogues.

Cal destacar com a novetat en aquesta nova de temporada que el Club Rem Cambrils ha recuperat la categoria d’Absolut Masculí, participant, a més, en les categories Absolut Femení, Veterà Masculí i Veterà Femení.

Resultats

La categoria Veterà Femení va obtenir la 7a posició amb un temps de 23:15,70 minuts. Així mateix, la categoria de Veterà Masculí va aconseguir classificar-se en 7a posició amb un temps de 22:03,60 min.

Pel que fa a les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va obtenir una 4a posició amb un temps de 24:12,80 min. El nou equip Absolut Masculí es va estrenar amb una 5a posició i amb un registre de 23:07,20 min.

La propera regata es durà a terme aquest proper diumenge 5 de novembre a Sant Feliu Guíxols.