Infocomercial

Navegació

BeCharter impulsa la nàutica amb packs de 3, 6 i 9 sortides en llanxa o veler per gaudir del mar durant tot l'any

La gran majoria d'usuaris que s'han anat sumant a la promoció, repeteixen una vegada han consumit el pack

Per Redacció

BeCharter, la companyia especialitzada en el lloguer d'embarcacions, ofereix packs de 3, 6 i 9 sortides d’un dia
BeCharter, la companyia especialitzada en el lloguer d'embarcacions, ofereix packs de 3, 6 i 9 sortides d’un dia | Cedida

BeCharter ofereix un conjunt de packs de 3, 6 i 9 sortides per a navegar durant l’any a bord d’una llanxa o un veler. Amb aquesta acció, l’objectiu de la companyia especialitzada en el lloguer d'embarcacions i experiències nàutiques al mar Balear és facilitar l’accés al mar a totes aquelles persones que se senten atretes per aquesta pràctica, impulsant la navegació a un preu més reduït.

La proposta gaudeix d’una molt bona acollida entre els usuaris i la gran majoria es converteixen en repetidors que, una vegada han consumit el pack, en tornen a adquirir un de nou. Es tracta d’una oferta molt flexible que permet escollir el dia a navegar en horari de 10h a 18h, amb una validesa d’un any i realitzant la primera sortida en els primers 6 mesos de la compra del pack.

Tenint en compte l’èxit d’aquesta promoció, BeCharter vol reconèixer els clients més fidels que fan ús dels packs durant tot l’any i afegeix la possibilitat de gaudir del 30% del bo durant la temporada alta de l’estiu sense necessitat d’abonar un suplement. D’aquesta manera, les persones que utilitzin el pack de 3 sortides en podran realitzar 1 en temporada alta sense un cost extra, amb el pack de 6 en podran realitzar 2 i amb el pack de 9 sortides, 3.

Gaudir del mar i del paisatge és una proposta que s’ha anat estenent més enllà dels dies de calor. La bona climatologia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre propicia que la navegació sigui una bona opció a practicar també a l’hivern. En aquest sentit, amb BeCharter sortir a navegar és possible en qualsevol moment de l’any. Ubicada a Marina Cambrils, al cor de la Costa Daurada, la companyia busca apropar la nàutica a tots els segments de la població i estendre-la durant tot l’any traient el màxim potencial al territori i aportant qualitat al temps d’oci.

Més informació a la web de Be Charter.

La gran majoria d’usuaris que s’han anat sumant a la promoció, repeteixen una
vegada han consumit el pack (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article