Societat

Concurs

Una fotografia de la cambrilenca Conchi Muñoz, seleccionada pel calendari Fujifilm 2024

Es tracta d'una imatge de l'aqüeducte Suirokaku, al temple Nanzen-Ji (Kyoto), i apareixerà al mes de març

Per Cristina Sierra

Fotografia presentada per Conchi Muñoz al concurs de Fujifilm
Fotografia presentada per Conchi Muñoz al concurs de Fujifilm | Conchi Muñoz

Conchi Muñoz ha aconseguit que una de les seves imatges hagi estat seleccionada per aparèixer al calendari de 2024 de Fujifilm a Espanya i Portugal. Aficionada a la fotografia des de fa molts anys, la cambrilenca expressa la seva satisfacció a revistacambrils.cat per haver obtingut aquest reconeixement en un concurs que destaca per l'alt nivell de tots els participants, que han de ser usuaris de la casa fotogràfica.

"No em pensava guanyar perquè és molt difícil, hi ha gent que presenta unes fotografies impressionants. Ha estat una sorpresa. Em van contactar des de Fujifilm dient que era finalista i els hi vaig enviar la foto original perquè havien de comprovar que havia fet jo la imatge", explica.

Muñoz va presentar tres fotografies que havia fet durant el seu viatge al Japó el passat juliol. La foto guanyadora és l'aqüeducte Suirokaku, al temple Nanzen-Ji (Kyoto), un lloc que és d'estil romà i que a ella li va recordar al Pont del Diable de Tarragona. "El jurat està format per fotògrafs de la casa i han seleccionat 12 fotografies de 12 persones. La meva foto surt al mes de març", comenta la cambrilenca, que afegeix que el premi que rebrà són 300 euros per gastar en productes de l'empresa.

Muñoz va comprar-se la primera càmera Fuji el 2015 i des d'aleshores treballa sempre amb aquesta casa. Destaca l'estètica retro que tenen les càmeres. "Són molt bones, estan fetes amb bon material", diu.

En quant a les fotografies, li agrada captar colors forts i imatges molt variades. "Sóc molt curiosa i faig molts cursets de fotografia. Intento formar-me. En el món de la fotografia has d'entendre l'ull, has de saber què vols ressaltar", assegura.

Actualment, també té exposades dues de les seves fotografies en una mostra organitzada per l'Associació Parkinson València.

Premi amb Iphone l'any 2016

Conchi Muñoz ja va guanyar un premi ara fa vuit anys. La cambrilenca va ser una de las guardonades als iPhone Photography Awards, un concurs que escull les millors fotografies realitzades amb aquest dispositiu. Aleshores va assolir la segona posició en la categoria Arbres. Gràcies a aquesta afició, explica que ha conegut a molta gent que també li agrada el món de la fotografia.

La fotografia de la cambrilenca apareix al mes de març. (Instagram @fujifilm.es)

 

Comenta aquest article