Informació general

Concentració

Sardana improvisada i ciutadans escocesos animen la concentració setmanal de les Àvies i Avis

El cant dels Segadors i els crits d'independència van cloure una nova concentració setmanal dels dimecres en la que ja es va notar un lleuger descens dels visitants habituals al mercadet ambulant dels dimecres

Per Lluís Rovira i Barenys

La concentració d'ahir es va iniciar amb la ballada d'una sardana
La concentració d'ahir es va iniciar amb la ballada d'una sardana | Lluís Rovira i Barenys

La concentració setmanal de les Àvies i Avis per la Independència, a la plaça de la Vila, va tenir com a ingredient diferencial, ahir, la ballada d'una sardana, dins la dinàmica instaurada aquesta temporada d'introduir algun element diferencial en cada trobada. La intenció era ballar una sardana però per problemes tècnics, la sardana no es va reproduir a través del megafon i van ser els propis sardanistes qui van taral·lejar la Santa Espina mentre ballaven. Aquesta va ser l'anècdota de la concentració. Després, es va continuar amb la part rutinària de les concentracions, amb les cançons i les proclames habituals, que ahir es van cridar amb més força que d'altres ocasions.

El cant dels Segadors i els crits d'independència van cloure una nova concentració setmanal dels dimecres en la que ja es va notar un lleuger descens dels visitants habituals al mercadet ambulant dels dimecres. Tot i això, cal destacar la presència de tres ciutadans escocesos que es van afegir, amb força entusiasme, a la rotllana de les Àvies i Avis.

Comenta aquest article