Societat

Comerç

Balanç més que positiu de la Fira de Rebaixes

Una vintena de negocis cambrilencs participen en aquest mercat organitzat per la Unió de Botiguers

Per Cristina Sierra

Ambient a la Fira de Rebaixes de la Unió de Botiguers, diumenge a la tarda
Ambient a la Fira de Rebaixes de la Unió de Botiguers, diumenge a la tarda | Cristina Sierra

A banda dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, els cambrilencs i turistes van poder gaudir aquest passat cap de setmana de la Fira de Rebaixes celebrada, un cop més, al Port. Després d'ajornar-se fa dues setmanes a causa de la meteorologia, una vintena de comerços cambrilencs van exposar els seus productes en aquest mercat organitzat per la Unió de Botiguers.

En aquesta edició hi havien productes per a tots els gustos i edats, des de roba fins a complements i joguines, així com accessoris per a mascotes. A més, hi va haver una paradeta de Cambrils Pels Valents, l'entitat solidària que recapta fons per lluitar contra el càncer infantil.

La dinamitzadora comercial, Sònia Baiges, ha fet una valoració força positiva d'aquesta edició de la Fira de Rebaixes que comptava amb 33 carpes. "Ha anat molt bé, hi ha comerços que han quedat molt sorpresos", ha assegurat a revistacambrils.cat. Com exposa, dissabte va ser el dia amb una major afluència de gent, de fet, quan els botiguers estaven preparant els productes dissabte a primera hora del matí ja hi havia persones que volien comprar. Per altra banda, diumenge al matí va ser més fluix però es va remuntar cap al vespre.

Aquest cop hi ha participat nous establiments que ja han afirmat a la Unió de Botiguers que repetiran en properes edicions. En canvi, alguns dels comerços que hi participen habitualment aquesta vegada no van poder perquè es van quedar sense estoc o ja no tenien personal. "Els nous participants han quedat encantats", apunta.

Propers actes de la Unió de Botiguers

La propera fira de la UBC serà el proper octubre, amb la Mostra de Comerç i Serveis, i al Nadal també s'organitzarà el mercat. Una de les novetats que ha impulsat enguany l'entitat ha estat la campanya de les mascotes, que encoratja a tots aquells que tinguin gossos a anar a comprar amb ells als comerços cambrilencs. De moment ja hi ha 55 botigues que s'han adherit a la campanya i que tenen uns bols d'aigua a l'entrada que són un obsequi dels establiments Animal Cambrils i Carlin.

Les persones van poder comprar peces de vestir per poder estrenar el proper estiu

 

Comenta aquest article