Esports

Futbol

El Cambrils Unió es deixa dos punts al camp del NSA Camp Joliu

L'equip dirigit per Adri Puerto va empatar en el seu debut a Segona Catalana i va marxar amb la sensació d'haver pogut aconseguir la victòria

Per Ferran Tuset

Imatge de l'equip titular del Cambrils Unió que es va enfrontar al NSA Camp Joliu
Imatge de l'equip titular del Cambrils Unió que es va enfrontar al NSA Camp Joliu | Cedida

Futbol              Segona Catalana             Grup 6

NSA Camp Joliu 1 - Cambrils Unió 1

Alineació: Álex Ruiz, Guti, Marquinhos, Aleix Llobet, Edu Sosa (Richard m. 62), Hugo (Cruañes m.62), Gito (Igor m.80), Oteros (Carlos m.70), Roger (Liebana m.87), Josu i Javi Perez.

Gols: 0-1 m. 22 Aleix Llobet; 1-1 m. 73

Targetes: Alex Ruiz, Guti, Marquinhos, Aleix Llobet, Edu Sosa (Richard m. 62), Hugo (Cruañes m.62), Gito (Igor m.80), Oteros (Carlos m.70), Roger (Liebana m.87), Josu i Javi Perez.

 

Empat amb sabor a derrota en el debut del Cambrils Unió a la Segona Catalana. L'equip entrenat per Adri Puerto va avançar-se a la primera part i, després d'haver pogut posar distància al marcador, va patir el desgast físic a la segona part fins que va cedir l'empat a un en l'únic xut a porta del NSA Camp Joliu.

En els primers quaranta-cinc minuts, els de Puerto es va acostar força a l'àrea rival, aconseguit que els de l'Arboç no xutessin ni una vegada entre els tres pals. Els cambrilencs s'avançarien en el marcador amb un gol de falta d'Aleix Llobet.

A la segona part, el Cambrils Unió sortiria amb la mateixa intensitat, gaudint d'oportunitats clares per poder marcar el segon. Al minut 53, Edu Sosa es va quedar sol davant del porter i no va ser capaç de rematar i, al 60, Gito no podria rematar després una boníssima centrada d'Aleix. Posteriorment, jugada idèntica i pilota al pal de Gito.

A partir d'aleshores, el Cambrils Unió notaria el cansament i faria una passa enrere per protegir-se. En un xut des de fora l'àrea, el primer entre els tres pals del NSA Camp Joliu, els locals van posar l'empat a 1 en el marcador. L'equip entrenat per Puerto va tenir ocasions, tant a la primera meitat com a la segona, per allunyar-se en el marcador, però no van estar encertats ni en jugada ni en pilota aturada.

“Marxem amb la sensació que podríem haver aconseguit alguna cosa més, hem de continuar treballant”, lamentava el míster cambrilenc, “però la lliga és molt llarga i sumar fora de casa sempre és positiu”.

Comenta aquest article