Societat

Festa Major

Entranyable recepció a 22 xiquetes i dones que duen el nom de Camí

El pati de la Torre del Llimó acull per segon any consecutiu aquest acte tradicional que ret homenatge a les cambrilenques que tenen el mateix nom que la patrona de Cambrils

Per Cristina Sierra

Les xiquetes i dones que duen el nom de Camí amb l'alcalde Alfredo Clúa
Les xiquetes i dones que duen el nom de Camí amb l'alcalde Alfredo Clúa | Cristina Sierra

Per segon any consecutiu, el pati de la Torre del Llimó va acollir, ahir al vespre, la tradicional recepció a les dones i xiquetes que es diuen Camí. Un acte entranyable i tradicional que va servir per retre homenatge a 22 cambrilenques de diferents edats i que estan orgulloses de dur el nom de la patrona de Cambrils.

L'alcalde Alfredo Clúa va donar la benvinguda a tots els presents amb unes paraules amb les que va voler posar en valor el fet de dir-se Camí. "És el nom de moltes dones nascudes a casa nostra. Per un cambrilenc participar en aquesta recepció és emocionant. Dir-te Camí és un clar exemple d'identitat, és un nom molt maco", va expressar.

A continuació es van anar cridant a les Camí homenatjades a les quals se'ls va obsequiar amb una obra de Gemma Felip i una flor d'Anna Abellà. Les cambrilenques reconegudes enguany van ser: Camí Anto Vives, Camí Bas Cabré, Camí Vernet Bas, Camí Recasens Vernet, Camí Cros Llauradó, Maria del Camí Callejas Medina, Camino Canaldas Rabanal, Camí Colom Pasqual, Camí Comelles Batlle, Camí Franch Gené, Camí Gibert Garriga, Camí Margalef Brull, Camí Martí Badia, Camí Mas Barrabeig, Camí Mendoza Mercè, Camí Mingote Amorós, Maria del Camí Primé Vidiella, Camí Piñas Fortuny, Camí Pozo Strens, Maria del Camí Prats Recasens, Camí Recasens Massagué i Camí Sarrà Moretó.

Després de la tradicional fotografia de família, primer de totes les Camí soles amb l'alcalde i posteriorment amb la resta de regidors del consistori, l'acte va continuar amb un refrigeri a càrrec de Cambrils Societas Coqvinaria i una actuació musical amb Ari Li.