Esports

Futbol

El Cambrils Unió empata contra el Morell en el quart partit de pretemporada

L'entrenador cambrilenc Adri Puerto compta pràcticament amb la plantilla del primer equip al complet per aquest partit

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió i el Morell van empatar a 2 en el partit disputat aquest passat dissabte al vespre a l'estadi municipal
El Cambrils Unió i el Morell van empatar a 2 en el partit disputat aquest passat dissabte al vespre a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                    Partit de pretemporada

Cambrils Unió 2 - Morell 2

Alineació: Pol, Aleix Llobet, Guti, Javi Pérez, Josu, Hugo, Edu Sosa, Igor, Gito, Richard i Amin. (També van jugar: Carlos, Álex Ruiz, Marquinhos, Roca, Cruañes, Walid, Oteros, Frias, Edudals i Ivan).

Gols: 0-1 m. 4; 1-1 m. 14 Gito; 2-1 m. 63 Oteros; 2-2 m. 86.

Targetes: Groga a Edu Sosa.

El Cambrils Unió va disputar, el passat dissabte 26 d'agost, el seu quart partit amistós de pretemporada contra el Morell, equip de superior categoria -Primera Catalana- ascendit l'anterior temporada. L'entrenador cambrilenc Adri Puerto ja va comptar pràcticament amb la plantilla del primer equip al complet.

En el primer temps el domini territorial va ser del Morell, que a més va tirar fins a quatre vegades sobre la porteria local i es va adelantar al marcador en el minut 4, aprofitant una pèrdua de pilota local, i al minut 45 estavellava la pilota al travesser. Al Cambrils li va fer faltar aguantar més la pilota i aprofitar les bandes. Va empatar al minuts 14 amb un tir molt templat de Gito a l'esquadra dreta.

A la segona part el domini va ser alternatiu i el Cambrils pràcticament va sortir amb un nou equip. Aconseguia avançar-se al minut 63 amb un tir d'Oteros per l'esquerra, però a quatre minuts del final el Morell va empatar amb una rematada de cap, igual que el seu primer gol i en els quals potser podien haver fet quelcom més els porters locals.

 

Comenta aquest article