Futbol

Bon partit del Cambrils Unió davant La Canonja, equip de la Primera Catalana

Els cambrilencs van donar una bona imatge de conjunt i van derrotar a La Canonja pel resultat de 2 a 1

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va derrotar a La Canonja pel resultat de 2 a 1
El Cambrils Unió va derrotar a La Canonja pel resultat de 2 a 1 | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                Partit de pretemporada

Cambrils Unió 2 - La Canonja 1

Alineació: Ález Ruiz, Javi Pérez, Guti, Josu, Juli Molas, Cruañes, Walid, Marquinhos, Frias, Richard i Oteros. (També van jugar: Carlos, Pol Cerrato, Roca, Felipe, Hugo, Edu Sosa, Igor, Gito i Wesley).

Gols: 1-0 m. 26 Walid (p.); 1-1 m. 63; 2-1 m. 80 Hugo.

Targetes: groga a Javi Pérez i expulsió de Felipe al minut 88

L'estadi municipal va acollir, aquest passat dissabte al vespre, el tercer partit amistós de pretemporada contra La Canonja, equip recent ascendit a Primera Catalana. Puerto va comptar amb 20 jugadors: 15 de l'equip A i els altres cinc a prova, quatre brasilers i un de l'amateur B.
El Cambrils Unió va quallar una molt bona primera part i va saber gestionar molt bé la pressió, dominant i tancant espais, cosa que va fer que l'equip rival no pogués rematar a porteria en cap ocasió. El Cambrils va marcar de penal al minut 26 per la caiguda de Walid dins l'àrea i, a més, va disposar de dues clares ocasions, la primera del mateix Walid al minut 14, on al seu centre no va trobar rematador i la segona al minut 31 de Cruañes que va fer lluir al porter visitant. Aquestos dos jugadors van ser els més destacats del partit.
Amb els canvis de jugadors que es van produir en el segon temps La Canonja va fer un pas endavant, va crear ocasions i va empatar al minut 63, amb una rematada de cap després de treure el seu cinquè córner. Al Cambrils li va costar treure's la pressió del damunt fins que al minut 80 de partit Edu Sosa va fer un centre passat a Felipe i aquest va endarrerir la pilota a Hugo que va fer el 2-1  de xut ras a la dreta de la porteria.
La nota negativa del partit va ser l'expulsió d'un jugador de cada equip per un enfrontament que es va produir a quatre minuts del final.

Aquest proper dissabte a la tarda el Cambrils Unió jugarà un nou partit de pretemporada i ho farà davant el CD Morell, equip que ha ascendit a Primera Catalana.

Un moment del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal, entre el Cambrils Unió i La Canonja (Foto: Lluís Rovira i Barenys)