Esports

Futbol

El Cambrils Unió B es posa en marxa per afrontar la temporada 2023-2024 a la Tercera Catalana

Juan Manuel Jurado Castillo s'ha fet càrrec de l'equip després que l'entrenador de la temporada passada, David Cabildo, hagi estat fitxat per un equip de l'Aràbia Saudí

Per Lluís Rovira i Barenys

Juan Manuel Jurado, al centre de la imatge, amb els seus jugadors a l'inici de la sessió d'ahir
Juan Manuel Jurado, al centre de la imatge, amb els seus jugadors a l'inici de la sessió d'ahir | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió B es va posar en marxa, ahir al vespre, de cara a afrontar la temporada 2023-2024 a la Tercera Catalana després que l'any passat assolís l'ascens de categoria. La sessió d'ahir va començar amb una breu xerrada del nou míster, Juan Manuel Jurado Castillo, que s'ha fet càrrec de l'equip després que l'entrenador de la temporada passada, David Cabildo, hagi estat fitxat per un equip de l'Aràbia Saudí. Per la seva part, Juan Manuel Jurado manifestava a revistacambrils.cat, que ja es va trobar l'equip en certa manera planificat, "tenim quatre jugadors que continuen de la temporada passada i tres que han pujat del juvenil A. També comptem amb exjugadors de la base del club que estaven jugant en equips de la Tercera Catalana del territori". La plantilla encara no està tancada i en aquests moments hi ha diferents jugadors a prova. Jurado precisa que "la gran majoris són de casa".

El Cambrils Unió B iniciarà la competició de lliga, el 17 de setembre, al camp del Reus Roig i Negre i la setmana següent, el dissabte 23 de setembre, disputarà el seu primer partit a casa i ho farà davant el Bonavista.

Juan Manuel Jurado, la sisena temporada al club

Juan Manuel Jurado té 38 anys i  encetarà la seva sisena temporada al Cambrils Unió. Abans de la pandèmia va estar tres temporades i va entrenar un dels equips cadet i el juvenil B. Els dos anys de la pandèmia va estar al futbol base del reus i després de la pandèmia va tornar al Cambrils Unió per portar l'infantil B. L'any passat va formar part del cos tècnic del primer equip del Cambrils Unió.

Jugadors del Cambrils Unió B, ahir, en l'inici de l'escalfament (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

 

Comenta aquest article