Esports

Hoquei patins

Cares noves i propòsit de fer una bona temporada en la presentació de l'equip sènior A del Cambrils CH

El Cambrils CH compta amb vuit jugadors de pista i dos porters i amb el mateix míster, Oriol Valera, per afrontar la temporada 2023-2024, amb l'ascens com a objectiu

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors, equip tècnic, directiva i la regidora d'Esports, ahir, a la presentació de l'equip sènior A del Cambrils CH
Jugadors, equip tècnic, directiva i la regidora d'Esports, ahir, a la presentació de l'equip sènior A del Cambrils CH | Lluís Rovira i Barenys

L'equip sènior A del Cambrils CH va fer, ahir al vespre, la seva presentació formal. Cares noves a les files de l'equip, amb Oriol Valera que continua com a entrenador, i amb el mateix objectiu que els dos darrers anys, mirar d'aconseguir l'ascens de categoria i assolir la Primera Catalana. de cara a la temporada 2023-2024, l'equip cambrilenc compta amb vuit jugadors de pista i dos porters. Les cares noves són l'argentí Matías Brandoni, Mario Romero i le porter Àlex Camon. Segueixen a l'equip Pere Capdevila, Roger Martínez, Albert Capdevila, Marcel Castellnou, Armando Quintanilla, el porter Felipe Quintanilla i Jordi Morales, el capità de l'equip. El míster, Oriol Valera, que afronta la seva tercera temporada a les regnes de l¡'equip, també tindrà a disposició jugadors del segon equip i de categories inferiors, en cas que sigui necessari. En la presentació d'ahir, el míster va reconèixer que la temporada passada va ser força complicada, amb lesions i amb jugadors que van haver de deixar l'equip per diferents motius. De cara a la propera temporada, segons Valera, "podem aportar més competitivitat. És una temporada il·lusionant però hem d'anar partit a partit". El president del club, Jordi Fernández, es va afegir a les paraules de l'entrenador, "a veure si enguany aconseguim l'ascens. A la tercera va la vençuda", va dir.

En la presentació d'ahir també hi va ser present el nou coordinador del club, Sam Peribáñez, que va esperonar als jugadors dient-los que "sou el referent del club. Ho heu de donar tot". També hi va ser present la regidora d'Esports, Camí Mendoza, que va destacar que era el primer acte públic en el que intervenia com a regidora d'Esports. Mendoza va explicar la seva vinculació de sempre amb el patinatge artístic i es va posar a disposició del club així com per tots els clubs esportius cambrilencs. Mendoza, com a regidora de Turisme que també és, va destacar la projecció del club de cara en fora i va desitjar molts èxits al Cambrils CH, aquesta temporada.

El dilluns 21 d'agost l'equip sènior A del Cambrils CH  iniciarà els entrenaments i durant les següents quatre setmanes programarà diferents partits de preparació. La competició de lliga començarà el cap de setmana del 23 i 24 de setembre. A hores d'ara encara no es coneix el calendari de competició però el que sí que se sap és que el sistema de competició serà diferent al dels darrers anys i en comptes d'haver-hi dues fases, hi haurà una fase única amb més equips.

Comenta aquest article