Cultura

Festival de Música

Música, gresca i solidaritat es donen la mà en el concert de Miki Núñez (conté galeria fotogràfica)

El concert, amb un públic entregat des de la primera cançó, va recaptar més de 2.000 euros que l'organització lliurarà a Swim for ELA

Per Lluís Rovira i Barenys

Miki Núñez, amb la samarreta de Swim for ELA, a la part final del concert
Miki Núñez, amb la samarreta de Swim for ELA, a la part final del concert | Lluís Rovira i Barenys

Miki Núñez va protagonitzar el concert solidari del Festival Internacional de Música de Cambrils d’enguany ja que una part de la recaptació d’ahir, més de 2.000 euros segons l’organització del Festival, es destinarà a l’entitat Swim for ELA i servirà per a oferir suport tant a les persones afectades com a les seves famílies. Els representants d’aquesta entitat, amb el cambrilenc Siscu Morell, van ser presents al concert. Miki Núñez, a més, va fer la recta final del concert duent la samarreta de l’entitat en un clar gest de complicitat vers l’entitat.

Varietat d’estils musicals

En l’apartat musical, el cantant de Terrassa va fer la presentació del seu darrer disc que du per nom 121 que va veure la llum aquest passat mes de juny. Una xifra que fa referència, segons el cantant, “als dies exactes que dura l’amor químic”, és a dir, uns quatre mesos. El concert el va obrir amb La venda, la cançó que va representar Espanya al Festival d’Eurovisió l’any 2019 i que ja va posar una part del públic dempeus. Durant l’hora i mitja que va durar l’actuació Miki Núñez, acompanyat de set músics, va fer gala d’una varietat d’estils, que el públic li va agrair amb escreix. Un públic, bona part d’ell familiar, que li va fer arribar el seu escalf mostrant-li missatges escrits en cartolines, alguna d’elles amb il·luminació incorporada.

A partir de la cançó Gelat, el públic ja va acompanyar la resta del concert dret, ballant o bé donant-ho tot com ara en la cançó Escriurem. Van seguir hits del cantant com Per tu, Entre un millón, Eterno verano, Suerte, i la traca final del concert la van protagonitzar les cançons Celebrem i Me vale, cançó amb la que va posar el punt i final d’un concert que el mateix Miki Núñez va qualificar del millor de l’estiu, “amb el millor públic” i que, a més, va comptar amb la presència dels seus pares i altres familiars entre el públic.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades