Cultura

Cambrileja

La Xaranga Estrella Band posa el ritme pels carrers del Port

El grup de les Terres de l’Ebre fa ballar a desenes de persones amb temes com 'Hay que venir al sur' de Raffaella Carrà

Per Cristina Sierra

Actuació de la Xaranga Estrella Band a la plaça del Pòsit
Actuació de la Xaranga Estrella Band a la plaça del Pòsit | Cristina Sierra

La Xaranga Estrella Band va encetar les actuacions del mes d’agost que formen part del programa Cambrileja l’Estiu. El grup de les Terres de l’Ebre va ser l’encarregat de posar el ritme pels carrers del Port amb temes coneguts com El Rey de Vicente Fernández, Clavado en un bar de Maná o Hay que venir al sur de Raffaella Carrà.

La desena de membres de la Xaranga Estrella Band van iniciar la seva actuació a la plaça de les Remendadores i van continuar direcció la plaça del Pòsit, on es van trobar a desenes de persones que passejaven per aquest tram i es van sumar a la seva festa. Tot seguit es van dirigir a la plaça de l’església de Sant Pere i van continuar per diferents carrers del port per fer ballar a cambrilencs i turistes.

La setmana que ve el programa continua amb Excèntrics de la companyia Insòlits. Un espectacle protagonitzat per uns actors de teatre ambulant que han canviat els entreactes de les obres de teatre on actuaven pels carrers de la ciutat. Aquestes criatures còmiques crearan situacions molt divertides que entretindran tant petits com grans. 

La xaranga Estrella Band pel carrer de Miquel Planas, ahir a la tarda (Foto: Cristina Sierra)
La música del grup de les Terres de l'Ebre va fer ballar a les persones a la plaça de l'església de Sant Pere (Foto: Cristina Sierra)

 

Comenta aquest article