Esports

Futbol

El Cambrils Unió es posa en marxa amb una renovació gairebé completa de la seva plantilla

Només continuen tres jugadors de la temporada anterior; la resta de jugadors i l'entrenador són les noves incorporacions de cara a afrontar la temporada 2023-2024 a la Segona Catalana

Per Lluís Rovira i Barenys, Ferran Tuset

Control de salt als jugadors de la plantilla en la sessió d'entrenament d'ahir
Control de salt als jugadors de la plantilla en la sessió d'entrenament d'ahir | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió es va posar en marxa, ahir al vespre, per tal d'afrontar la temporada 2023-2024 al Grup 6 de la Segona Catalana. El primer entrenament, ahir al vespre, va servir realitzar les primeres proves físiques sota la direcció del míster, Adrià Puerto, i el seu equip d'ajudants. La plantilla del Cambrils Unió, després del descens de categoria d'aquesta darrera temporada, ha experimentat una renovació gairebé total. Dels jugadors de l'any passat només en continuen tres; Aleix Llobet, Álex Ruiz i Gerard Miquel "Gito". La no renovació de la majoria de jugadors de l'any passat ha tingut diferents matius; en alguns casos ha estat el propi club que no els ha volgut renovar mentre que altres jugadors han tingut ofertes d'equips de categoria superior, com ara Pol Fernández, Edgar Serrano, Marc Benito, Alvaro Ortal, Ivan Martínez i Ikaro, que continuaran en equips de Primera Catalana.

En l'apartat d'incorporacions, cinc jugadors han pujat de l'equip juvenil al primer equip: Pol Cerrato, Sergi Roca, Ander Bertran, Walid i Ivan Ramos. Pel que fa a fitxatges s'han incorporat a l'equip Arnau Oteros, Eudald Recasens, Juli Molas, Marc Guti, Josu Rigal, Hugo Sánchez, Edu Sosa, Igor Macedo, Roger Frias i Javi Pérez. A l'entrenament d'ahir hi havia jugadors a prova i en el decurs d'aquest mes d'agost s'acabarà de perfilar la plantilla definitiva de l'equip.

Aquest proper dissabte 5 d'agost, cap a quarts de 8 del vespre, es disputarà el primer partit amistós de pretemporada que enfrontarà el Cambrils Unió a l'Alcarràs a l'estadi municipal. En els dissabtes successius d'aquest mes d'agost i fins a principis de setembre el Cambrils Unió s'enfrontarà a l'Amposta (a Amposta) i Canonja, Morell i El Catllar (a Cambrils). El Cambrils Unió jugarà el primer partit de lliga el 9 de setembre al camp del NSA Camp Joliu, a l'Arboç del Penedès. L'estrena a casa serà el dissabte 16 de setembre davant l'Aldeana.

El míster, Adrià Puerto, en una xerrada amb els jugadors, ahir a l'estadi municipal en el primer entrenament de la temporada (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

Renovació gairebé completa del Cambrils Unió B

L'equip B del Cambrils Unió jugarà a la Tercera Catalana aquesta temporada 2023-2024, després d'haver quedat primer del seu grup la temporada anterior. En aquest cas també hi ha hagut una renovació gairebé total de l'equip, ja que tan sols s'ha renovat a quatre jugadors de l'anterior temporada. Enquadrat al grup 16 de Tercera Catalana, jugarà a Reus el seu primer partit, el 17 de setembre, davant el Reus Roig i Negre. El primer partit a casa el disputarà el 23 de setembre, davant el Bonavista.
Com a notícia d'última hora cal apuntar que l'entrenador de la temporada anterior David Cabildo, ha deixat l'equip ja que no ha pogut refusar l'oferta qui li han fet desde l'Aràbia Saudí, per entrenar un equip de la primera divisió femenina.

Primer entrenament de la temporada, ahir, a l'estadi municipal (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article