Cultura

Música

Que bonica la música de Pablo López!

El cantant i compositor malagueny regala una nit màgica al públic del Festival Internacional de Música, que vibra amb èxits com 'El Patio', 'El Mundo' o 'Tu enemigo'

Per Cristina Sierra

Pablo López va actuar per primer cop al Festival de Música Internacional de Cambrils
Pablo López va actuar per primer cop al Festival de Música Internacional de Cambrils | Cristina Sierra

El Festival Internacional de Música de Cambrils rebia aquest dilluns a Pablo López, que actuava per primer cop al municipi. El cantant i compositor malagueny va regalar una nit màgica d’estiu, amb una intensa xafogor, al públic que omplia el Parc del Pinaret i que va vibrar amb la seva veu encisadora, sempre acompanyada del seu inseparable piano.

El abrazo más grande de todos los tiempos, una de les noves cançons de l’artista, va inaugurar el concert que es va allargar més d’una hora i mitja. López es va guanyar de seguida al públic amb el seu carisma i sentiment a l’hora d’interpretar temes amb lletres profundes que són un cant a la vida, l’amor i l’esperança.

La niña de la linterna, El patio, Te espero aquí, Mariposa, Hijos del verbo amor, Lo saben mis zapatos o Quasi van ser algunes de les cançons que va cantar el compositor, que també es va animar amb Estoy hecho de pedacitos de ti, el conegut tema d’Antonio Orozco, un dels seus grans amics al món de la música i amb qui comparteix el paper de coach al programa La Voz. De fet, Pablo no dubtava en fer broma assegurant que cada cop que canta aquesta cançó espera que Orozco aparegui per sorpresa a l’escenari.

Durant tot el concert López va interactuar amb el públic, llegint els missatges dels diferents cartells que es podien veure al recinte o rient amb les paraules que li dedicaven les seves seguidores. Hi va haver un moment especialment graciós quan va tocar El Mundo, tema que formava part de la banda sonora de la sèrie El Príncipe. El malagueny va començar a cantar El mundo ha roto, el mundo estalla, y puede parecer que yo estoy loco, tan solo quiero que te quedes en mi cama, i va ser aleshores quan una fan va exclamar: "Ja vinc!", que el va fer riure de valent i va haver d’interrompre per uns segons la cançó. 

López també es va emocionar quan explicava que a la vida s’ha de somiar "perquè és gratis" i que ell ha aconseguit complir el seu somni de dedicar-se a la música i omplir escenaris, que és el que el fa més feliç. "Què bonica la música!", va exclamar mentre interpretava Tu enemigo, cançó que va treure amb Juanes i que va servir per posar el punt final al concert. 

La 48 edició del Festival Internacional de Música de Cambrils continua aquesta nit amb l’actuació d’Ara Malikian, que torna al municipi per segon any consectiu.