Societat

Religió

El Festival de la Família aplega unes 300 persones al Parc del Pescador

El Centre Cristià ABC i l’Associació Infància i Família Digna organitzen una tarda de jocs, música, balls i teatre amb la participació d’un centenar de joves

Per Cristina Sierra

Grups d'irlandesos ballant al Festival de la Família celebrat al Parc del Pescador
Grups d'irlandesos ballant al Festival de la Família celebrat al Parc del Pescador | Cristina Sierra

El Parc del Pescador acollia dissabte a la tarda una nova edició del Festival de la Família, organitzat pel Centre Cristià ABC de Cambrils i l’Associació Infància i Família Digna. L’acte va comptar amb la participació d’un centenar de joves que van gaudir de jocs, balls, teatre i música acompanyats dels seus familiars. Una cita molt familiar i divertida que en total va aplegar unes 300 persones.

"Estem molt contents perquè és una activitat plena d’alegria i goig. Volem compartir els valors de la família amb aquests tipus d’actes", deia a revistacambrils.cat el pastor del Centre Cristià ABC, Fernando Campillo. 

L’alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, van donar el tret de sortida a la festa dirigint unes paraules als presents. Enguany, el lema de la trobada era "Goig al cor" i es va comptar amb les actuacions del grup de folk irlandès Exodus, de la banda de lloança Ecuv Jará, del grup de gospel pop Roig Bros i del baríton Josep-Rafel Jiménez.

Del centenar de joves d’entre 16 i 25 anys, una seixantena eren irlandesos que havien vingut a Cambrils a fer activitats lúdiques en anglès, en concret a la plaça de Carles Roig. Com explicava Campillo, en total hi havien cinc equips des d’Irlanda que havien col·laborat amb les comunitats evangèliques de Valls, Salou, Tarragona, Els Pallaresosi Cambrils. 

Durant el Festival de la Família, els joves irlandesos i els cambrilencs van jugar plegats a diferents jocs i van organitzar tallers com pintacares, globoflèxia i altres manualitats que es van dur a terme en una tarda amb força xafogor. 

Taller de globoflèxia al Parc del Pescador (Foto: Cristina Sierra)
Els joves van poder jugar a diferents jocs durant la tarda de dissabte (Foto: Cristina Sierra)
Actuació d'un dels grups que va participar al Festival de la Família al Parc del Pescador (Foto: Cristina Sierra)

 

Comenta aquest article