Societat

Projecte

Els Llops i Daines de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar organitzen unes jornades atlètiques com a projecte

Els membres de la branca, d'entre 8 a 11 anys, van praticar diferents esports en un esdeveniment que va tenir lloc al centre cívic de Vilafortuny

Per Maria Vidal

Un moment de les jornades atlètiques, mentre els participants jugaven a bàsquet
Un moment de les jornades atlètiques, mentre els participants jugaven a bàsquet | Cedida

Organitzar unes jornades atlètiques és el projecte que la branca de Llops i Daines de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar ha escollit per aquest curs. Els infants d'entre 8 a 11 anys han estat treballant en aquest esdeveniment que va culminar el passat dissabte 22 de juliol. Les jornades atlètiques van tenir lloc de 10 a 12.30 h al centre cívic de Vilafortuny.

Amb una participació majoritària dels infants integrants de la branca, així com d'altres membres de l'Agrupament i amics, els assistents es van dividir per equips per dur a terme quatre proves: salt d'alçada, velocitat, cursa de relleus i partits de bàsquet. Les jornades van finalitzar amb el lliurament de diplomes al primer, segon i tercer classificat.

Després d'haver finalitzat el curs amb la realització del projecte, totes les branques de l'AEiG Gent de Mar s'estan preparant per dur a terme els campaments. En funció del grup d'edat, enguany les dates varien des de meitats fins a finals d'agost.

Les jornades atlètiques celebrades al centre cívic de Vilafortuny (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article