Informació general

Política

Deu regidories i noves àrees: així queda el cartipàs municipal pel mandat 2023-2027

Revistacambrils.cat ha tingut accés al repartiment de carteres del govern liderat pel socialista Alfredo Clúa

Per Cristina Sierra

Imatge de l'equip de govern després de la presa de possessió d'Alfredo Clúa com alcalde de Cambrils
Imatge de l'equip de govern després de la presa de possessió d'Alfredo Clúa com alcalde de Cambrils | Andreu Dalmau

El nou govern de l'Ajuntament de Cambrils va prenent forma. Revistacambrils.cat ha tingut accés al repartiment de les diferents regidories, amb noms renovats i àrees que criden l'atenció, pel mandat 2023-2027, liderat per l'alcalde socialista Alfredo Clúa i format pel PSC, ERC, Junts i En Comú Podem.

Camí Mendoza (ERC) portarà la cartera de Turisme, Platges i Esports. A més, la republicana és la primera tinent d'alcalde i la regidora del barri de l'Eixample Vila.

Aleix Rom (ERC), un dels nous regidors del mandat, s'encarregarà d'Hisenda, Compres i Contractació. A més, és el cinquè tinent d'alcalde i regidor del barri del Port.

Neus Cárdenas (ERC), també una de les regidores que s'estrena en aquesta legislatura, serà la regidora de Promoció Econòmica, Govern Obert i Participació Ciutadana. També és la regidora de Vilafortuny.

Alejandro Garcia (ERC) portarà una nova regidoria amb les àrees d'Espai Públic i Transició Energètica. A més és el setè tinent d'alcalde i regidor del barri del Regueral.

Gemma Balanyà (PSC) s'estrenarà com a regidora del consistori portant la regidoria d'Organització i Salut, Igualtat i Inclusió. A més és la quarta tinent d'alcalde i la regidora del barri del Nou Cambrils.

Enrique Arce (PSC), una altra de les noves cares del consistori, s'encarregarà de la regidoria de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Ajuts Europeus. També és regidor del barri del Molí de la Torre.

Enric Daza (Junts) continuarà portant la regidoria d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats, una cartera que va gestionar en l'anterior mandat fins el passat mes de febrer. També és el segon tinent d'alcalde i regidor dels barris de Ponent.

Laura Mellau (Junts), tornarà a portar les regidories d'Atenció Ciutadana i Joventut, unes àrees que ja va dirigir al mandat 2011-2015. A més, és la sisena tinent d'alcalde i la regidora de l'Eixample Platja.

Teresa Recasens (Junts), una de les noves incorporacions de la legislatura, portarà Festes, Nova Ciutadania i Benestar Social. També serà la regidora del barri de la Parellada i Pinaret.

Per últim, Jordi Barberà (En Comú Podem) debutarà com a regidor d'Educació, Cultura i Patrimoni. També és el tercer tinent d'alcalde i regidor del Barri Antic.

El cartipàs s'aprovarà en el ple ordinari del mes de juliol, una sessió en què també es donaran a conèixer la composició, atribucions i funcionament dels òrgans municipals; les dedicacions i retribucions dels regidors, i el nomenament de representants de la Corporació en òrgans col·legiats i organitzacions externes.

Comenta aquest article