Societat, Cultura

Cambrileja

The McKensy's Clan Band esvaloten els carrers del Port

El grup d'escocesos de la companyia cambrilenca Traüt animen als turistes amb les seves gaites i timbals

Per Cristina Sierra

The McKensy's Clan Band durant el seu espectacle pels carrers del Port
The McKensy's Clan Band durant el seu espectacle pels carrers del Port | Cristina Sierra

The McKensy's Clan Band van esvalotar ahir a la tarda els carrers del Port de Cambrils. El grup d'escocesos excèntrics de la companyia cambrilenca Traüt va animar amb les seves gaites i timbals als turistes, també cambrilencs, que estaven passejant, prenent una beguda a les terrasses dels bars i també comprant en diferents establiments.

El grup d'animació va omplir de ritme els carrers però també va fer riure de valent amb les seves ocurrències, com quan es va dirigir cap a una parella amb un nen petit que estava dormint al cotxet i van demanar a la gent que els envoltava que no fessin soroll. També van fer gala del seu sentit de l'humor parlant amb una treballadora d'una botiga o xerrant en anglès mentre feien una mica de teatre.

Aquest espectacle s'emmarcava en el programa Cambrileja l'estiu, que continuarà, el proper dimecres 19 de juliol a les 20 hores, amb Marro de Bruixes. Una història protagonitzada per quatre bruixes -La Bruixa Poruga, la Bruixa Guarra, la Bruixa Nena i la Bruixa Vident- i una olla gegant, un recipient indisplensable per fer porcions on no falten les bombolles, fum i explosions de confetti.

Moment en què el grup d'escocesos es va topar amb la parella que tenien el nen dormint al cotxet
The McKensy's Clan Band a la plaça de Mossèn Joan Batalla

 

Comenta aquest article