Cultura

Música

El vaixell musical dels Oncle's Band atraca al Parc del Pescador

El grup musical presenta el seu espectacle «Corrandes de la mar», un viatge amb cançons dedicades a la mar

Per Cristina Sierra

Actuació dels Oncle's Band a l'auditori del Parc del Pescador
Actuació dels Oncle's Band a l'auditori del Parc del Pescador | Cristina Sierra

Els Oncle’s Band de La Teca Teatre van presentar, ahir al vespre a l’auditori del Parc del Pescador, el seu espectacle "Corrandes de la mar". Un bonic viatge, a bord de l’històric pailebot Santa Eulàlia, on el grup musical va interpretar diferents cançons dedicades a la mar que van fer gaudir al públic que omplia l’espai.

Un poblet del sud de França, Nàpols, Atenes, Liverpool, Nova York o Mississipí van ser alguns dels punts on va fer parada el vaixell musical dels Oncle’s Band. Durant més d’una hora es van poder escoltar versions en català de temes de Charles Trenet (La Mer), Lluís Llach (Vaixell de Grècia), Dulce Pontes (Cançao do mar), Nathan Evans (Wellerman), The Beatles (Octopus Garden), Rod Stewart (Sailing) o The Waterboys (Fisherman’s Blues). 

Montse Parra va ser l’encarregada de narrar aquest viatge que capitanejava Pep Pellicer, que va tocar tant el teclat com l’acordió, així com acompanyar a la veu a Pilar Palomo. A la trompeta, hi havia Marc Seguí; al Baix, Jordi Benaiges; a la guitarra, David Fité, i a la bateria, Carlos "Ventura" Rom.

L'auditori del Parc del Pescador es va omplir per escoltar els Oncle's Band

Inici del programa d'actes de la Festa de la Mare de Déu del Carme

Aquest concert es va començar a fer el 29 de juny, dia de Sant Pere, però la pluja el va obligar a suspendre. Per aquest motiu, es va decidir recuperar-lo per la festa de la Mare de Déu del Carme. Amb aquesta actuació es donava el tret de sortida al programa d'actes, que continuarà aquest divendres, a les 22 hores al passeig de les Palmeres, amb la Cantada d'havaneres amb els grups Crema Catalana i Sons de l'Havana. També hi haurà rom cremat per part dels pescadors cambrilencs.

Dissabte 15, a les 9 de la matí, es farà la sardinada popular a la llotja de pescadors i a la tarda es farà la tradicional processó per terra i mar en honor a la Mare de Déu del Carme. S'iniciarà a les 19 hores amb la missa solemne i a les 20 hores es donarà el tret de sortida a la processó des de la plaça de l'església de Sant Pere fins arribar al moll. Per la nit, la plaça del Pòsit acollirà a les 22.30 hores la ballada de sardanes amb els Amics de la Sardana de Cambrils i la Cobla Reus Jove.

El concert va fer gaudir al públic que omplia l'auditori del Parc del Pescador

 

Comenta aquest article