Informació general

Política

Aquests són els 13 nous regidors de l'Ajuntament de Cambrils

Aleix Rom, Neus Cárdenas, Gemma Balanyà, Enrique Arce, Laura Mellau, Teresa Recasens, Jordi Barberà, Mar España, Antonio Martínez, José Ángel García, Carlos Caballero, Isabel Segarra i Ricard Montero són les noves cares del consistori

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Isabel Segarra, Ricard Montero, Antonio Martínez, Mar España, José Ángel García, Carlos Caballero, Teresa Recasens, Gemma Balanyà, Laura Mellau i Neus Cárdenas. A darrer hi ha Jordi Barberà, Enrique Arce i Aleix Rom
D'esquerra a dreta: Isabel Segarra, Ricard Montero, Antonio Martínez, Mar España, José Ángel García, Carlos Caballero, Teresa Recasens, Gemma Balanyà, Laura Mellau i Neus Cárdenas. A darrer hi ha Jordi Barberà, Enrique Arce i Aleix Rom | Andreu Dalmau

El mandat 2023-2027 compta amb fins a 13 nous regidors i regidores que, ahir al matí, van prendre possessió del càrrec en el ple que va investir Alfredo Clúa com a alcalde de Cambrils. Dels nous regidors, només n'hi ha una, Laura Mellau, que ja té experiència al consistori, tant a l'oposició com a govern.

Per grups, el partit que aporta més cares noves és el Nou Moviment Ciutadà. Mar España, Antonio Martínez, José Ángel García i Carlos Caballero debuten com a regidors de l'oposició, que estarà liderada pel partit d'Oliver Klein. España té 50 anys i és orientadora juvenil i formadora ocupacional; Martínez té 54 anys i és empresari immobiliari i del sector del taxi local; García té 56 anys i és professor i empresari, i Caballero té 30 anys i és arquitecte.

Aleix Rom i Neus Cárdenas són els dos nous regidors per part d'ERC. Rom, de 31 anys, és professor i filòleg i des del passat abril és el delegat territorial de l'Esport a Tarragona. Cárdenas, que té 51 anys, és treballadora social i professora associada i va ser presidenta de l'ANC Cambrils.

El PSC també compta amb dues noves incorporacions: Gemma Balanyà i Enrique Arce. Balanyà, de 46 anys, és treballadora social i tècnica a l'administració pública, mentre que Arce, que té 53 anys, és empresari del sector tecnològic i audiovisual.

Laura Mellau i Teresa Recasens són les dues noves regidores per Junts. Mellau, de 53 anys, va ser regidora de l'Ajuntament al mandat 2007-2011, on va estar a l'oposició, i del 2011 al 2015 va formar part del pacte de govern de CiU, PP i la Plic exercint com a regidora de Joventut i responsable de l'OAC. Recasens, de 59 anys, és comerciant i presidenta de l'associació Vilacentre.

Un dels nous partits que entra per primer cop al consistori és VOX, amb Isabel Segarra i Ricard Montero. Segarra, de 60 anys, és enginyera d'edificació, mentre que Montero, de 29 anys, és advocat i té un Màster en Advocacia.

Per últim, també torna a entrar a l'Ajuntament En Comú Podem amb Jordi Barberà, de 52 anys i professor.

Comenta aquest article