Informació general

Política

Enric Daza: «És lamentable i vergonyosa l’actitud de Klein, aquesta denúncia és una venjança personal»

L’exregidor d’Urbanisme assegura estar "molt tranquil" després de conèixer el darrer moviment judicial del que va ser el seu company de partit i afirma que "tot això són manipulacions per desestabilitzar el pacte de govern"

Per Cristina Sierra

Enric Daza és regidor no adscrit des del 20 de febrer
Enric Daza és regidor no adscrit des del 20 de febrer | Berta Ruiz

Enric Daza ha reaccionat a la denúncia per prevaricació interposada per Oliver Klein. L’exregidor d’Urbanisme ha assegurat a revistacambrils.cat que està "molt tranquil" i que aquesta "maniobra" del qui va ser el seu company de partit durant molts anys busca l’objectiu de trencar el pacte de govern.

"Tot això són manipulacions per desestabilitzar el pacte. La llicència està en vigor, tots els informes són favorables. Tot el que ell afirma a la denúncia es sustenta en la calúmnia, entenc que és un acte de venjança personal", manifesta.

Daza ha remarcat que els arguments que aporta el batlle en funcions en la denúncia "són mentida", ja que apunta que "ha manipulat els informes que hi ha per l’Ajuntament". Reitera també que aquest pas de Klein forma part "de l’obra de teatre que ha articulat des del 28 de maig, és una estratègia per desestabilitzar el pacte a un dia de la investidura, ja pot intentar fer totes les arbúcies que vulgui, que jo estic tranquil".

"El que ha de fer aquest senyor és assumir que estarà quatre anys a l’oposició i a la vida s’ha de saber perdre"

El regidor explica que no entén perquè ara Klein ha presentat aquesta denúncia quan fa pocs dies intentava convence’l per formar govern. "Em sorprèn aquesta maniobra perquè m’oferia dos anys d’Alcaldia si pactava amb ell", diu Daza que afegeix: "el que ha de fer aquest senyor és assumir que estarà quatre anys a l’oposició i a la vida s’ha de saber perdre".

En aquesta línia, l’alcaldable de Junts critica rotund l’actuació de Klein. "És lamentable i vergonyosa la seva actitud, aquesta denúncia és una venjança personal. No ha superat la meva marxa del partit i que no em presentés amb ell. Estic molt sorprès que es deixi portar per la ràbia, ha d’entendre que ha recollit el que ha sembrat en tota la seva trajectòria política", manifesta.

“Els socis de govern entenen que és una maniobra estratègica més de Klein”

Respecte a l’opinió dels seus socis de govern, PSC, ERC i En Comú Podem, Daza exposa que té el seu suport. "Entenen que és una maniobra estratègica més de Klein, és un atac cap als membres del govern per desestabilitzar-nos però no ho aconseguirà", comunica. 

Comenta aquest article