Cultura

Cambrileja

La pluja no impedeix que els drapaires Rag & Bone inaugurin la temporada del Cambrileja l'Estiu

La camioneta de la companyia Xip Xap va recórrer la façana marítima representant un nou espectacle carregat d'andròmines, titelles, mímica i música

Per Maria Vidal

Els drapaires Rag & Bone durant la seva actuació, ahir a la tarda al Mollet del Rec
Els drapaires Rag & Bone durant la seva actuació, ahir a la tarda al Mollet del Rec | Maria Vidal

La companyia de teatre de carrer Xip Xap va oferir ahir el primer espectacle itinerant del Cambrileja l'Estiu d'enguany. Els drapaires Rag & Bone van passejar per la façana marítima amb la seva camioneta, ensenyant les andròmines que van arreplegant i arrencant rialles als espectadors que s'agrupaven al seu voltant. Tot i que la pluja aparegués tan bon punt el drapaire i el seu ajudant van iniciar l'actuació, a les 20 h, no va impossibilitar que aquests divertits drapaires representessin un espectacle farcit de titelles, mímica, sons i música i trastos de tota mena.

El camió de fusta, xapa i roba dels personatges Rag & Bone va sortir del parc del Pescador i va recórrer els carrers del Port, en especial el Passeig, mentre interactuava i se'n reia de tots els curiosos que s'acostaven a veure'ls, que van ser forces tot i la mala meteorologia. Es tracta d'un espectacle de nova creació de la companyia Xip Xap que s'escenificava per primera vegada a Cambrils, donat que es va estrenar a principis del passat mes de maig a la Fira de Titelles de Lleida.

El programa del Cambrileja, presentat aquest passat dilluns, seguirà dimecres vinent 12 de juliol a les 20 h amb l'espectacle The Mckensy's Clan Band, de la companyia cambrilenca Traüt.

La camioneta de Rag & Bone, plena d'andròmines, ahir a la tarda al Passeig Marítim (Foto: Maria Vidal)
Espectadors amb paraigües a causa de la pluja que va caure durant l'espectacle, ahir a la tarda al Mollet del Rec (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article