Rem

El Club Rem Cambrils assoleix dues terceres posicions en la 1a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut

La prova es va disputar a la platja de Santa Cristina, a Lloret de Mar, el passat diumenge 11 de juny

Per Antoni Font

Equip Absolut Femení del Club de Rem Cambrils
Equip Absolut Femení del Club de Rem Cambrils | Antoni Font

Aquest passat diumenge 11 de juny va tenir lloc a la Platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, la primera regata corresponent a la XX Lliga Catalana de Llagut. Organitzada pel Club Rem Santa Cristina i l’associació Obreria de Santa Cristina, va comptar amb la participació de 16 Clubs, amb un total de 48 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi en quatre categories, Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Cadet Masculí (Mixte).

Proves cronometrades

En la prova cronometrada, l’equip Veterà Femení va obtenir una discreta 9a posició, fet pel qual només els va permetre classificar-se per disputar la Final C. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va obtenir el 6è lloc, classificant-se per disputar la Final B. Per altra banda, l’equip Absolut Femení, va obtenir el 3r millor temps de la crono classificant-se per disputar la Final A mentre que el Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la prova classificatòria en 4a posició, obtenint una plaça per disputar la Final A també.

Les finals

L’equip Veterà Femení va aconseguir entrar en la 2a posició (Final C), amb un registre de 06:11,0 min i l’equip Veterà Masculí (Final B) tot i fer una mol bona sortida col·locant-se al capdavant de la resta d'equips, finalment va acabar la regata en 3r lloc, amb un registre de 05:44,3 min.

D’altra banda, l’equip Absolut Femení va aconseguir una merescuda 3a posició (Final A), amb un registre de 09:22,3 min. Tanmateix, l’equip Cadet Masculí (Mixte) va finalitzar la regata (Final A) en 3a posició, amb un temps de 02:52,5 min.

Equip Cadet Masculí Mixte del rem Cambrils (Foto: Raul Moya)