Esports

Futbol

Edu Oriol fitxa per la Kings League de Gerard Piqué

El futbolista cambrilenc serà el jugador número 13 de Los Troncos FC pel partit que disputarà aquest proper diumenge contra El Barrio

Per Redacció

Edu Oriol jugarà amb el sobrenom d'Almendro  la Kings League
Edu Oriol jugarà amb el sobrenom d'Almendro la Kings League | Instagram @eduoriol86

El cambrilenc Edu Oriol ha fitxat per la Kings League de Gerard Piqué. El futbolista debutarà aquest proper diumenge 18 de juny amb Los Troncos FC que presideix el creador de continguts Perxitaa. L'equip jugarà contra El Barrio del tiktoker Adri Contreras, que es va proclamar el primer campió d'aquesta competició de Futbol 7 creada per Kosmos, l'empresa de l'exjugador del FC Barcelona.

El partit s'iniciarà a les 16 hores al Cupra Arena de Barcelona i Oriol serà el jugador número 13 de Los Troncos FC amb el sobrenom d'Almendro, ja que tots els components de l'equip han d'escollir un nom d'arbre per participar en aquest torneig. A hores d'ara s'està jugant el segon split de la Kings League. De les sis jornades disputades, l'equip només ha guanyat un dels partits i ocupa la penúltima plaça de la classificació.

El cambrilenc està molt il·lusionat amb aquesta oportunitat. Aquest mes de juny ha finalitzat el seu contracte amb l'UCAM Múrcia CF, on hi va arribar al gener després de jugar la primera part de la temporada amb l'Utrera. Anteriorment, Oriol ha jugat al FC Barcelona B, al Reial Saragossa, al Tenerife o a l'Atlético Sanluqueño, entre d'altres.

Comenta aquest article