Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Política

El ple de constitució de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant se celebra aquest dissabte

La sessió començarà a les 13 h i la ciutadania podrà seguir-la a la sala d’actes de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i a la sala polivalent del pavelló esportiu de Vandellòs

Per Redacció

Imatge de l'Ajuntament de Vandellós, on se celebra el ple
Imatge de l'Ajuntament de Vandellós, on se celebra el ple | Cedida

El dissabte 17 de juny tindrà lloc la sessió constitutiva de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’infant i l’elecció de l’alcalde/essa. Aquesta sessió començarà a les 13 h a la sala de plens de l’Ajuntament de Vandellòs. Com que aquesta sala té unes dimensions petites, l’entrada estarà reservada per als familiars directes dels regidors/es.

No obstant això, perquè els veïns i veïnes puguin veure el ple en temps real, s’habilitaran dos espais amb pantalles: la sala d’actes de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i la sala polivalent del pavelló esportiu de Vandellòs. En acabar la sessió, s’oferirà una copa de cava a tothom a Ca la Torre de Vandellòs.

La sessió també es podrà seguir en directe per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant, per la Televisió de Vandellòs (TVV) i per Internet. Per internet, a través del web de Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i també del Facebook de la Televisió de Vandellòs (TVV). La sessió, a més, quedarà enregistrada i la TVV l’emetrà en diferit i la penjarà en el seu canal de YouTube.

Comenta aquest article