Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis replantegen el futur de les concentracions a la Plaça, aquest estiu

Durant els dos mesos d'estiu les concentracions es faran al passig Marítim, prop del Club Nàutic, els diumenges a 2/4 de 10 del vespre

Per Lluís Rovira i Barenys

Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir, a la plaça de la Vila
Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència van encetar la concentració d'ahir a la plaça de la Vila amb la celebració d'una assemblea oberta per decidir les accions a fer en els propers mesos. La primera decisió que es va prendre és la de suspendre les concentracions quinzenals al port. A continuació es va debatre sobre la continuïtat de les concentracions dels dimecres a la plaça de la Vila durant l'estiu i es va acordar suspendre-les durant els mesos de juliol i agost i reprendre l'activitat a la plaça el mes de setembre. Aquests dos mesos d'estiu, les concentracions es canviaran de dia i de lloc i es faran els diumenges al vespre, a 2/4 de 10 del vespre, al Passeig Marítim prop del Club Nàutic. De moment, però, el proper dimecres 21 de juny es farà la darrera de les concentracions a la plaça de la Vila amb la intenció de reprendre-les el setembre vinent en aquest mateix indret.

Les Àvies i Avis van valorar els més de cinc anys que porten fent concentracions i altres activitats. han estat més de cinc anys viscuts amb molta intensitat, amb gent que hi ha participat i que, una part, ho han deixat de fer-ho. Però, per damunt de tot, volien explicitar que en cap moment s'han rendit ni ho pensen fer. Després d'aquesta assemblea, es va fer la rotllana de concentració i es van fer els càntics i proclames habituals, amb el cant dels Segadors i els crits d'independència com a cloenda.

Comenta aquest article