Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Futbol

L’Hospitalet Football Cup aplegarà uns 300 esportistes aquest cap de setmana

Aquest torneig de futbol de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet es jugarà als camps de futbol de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Ametlla de Mar

Per Redacció

Imatge d'una edició anterior de l'Hospitalet Football Cup
Imatge d'una edició anterior de l'Hospitalet Football Cup | Cedida

Del 16 al 18 de juny, se celebrarà l’Hospitalet Football Cup als camps de futbol municipals de l'Hospitalet de l'Infant i de l'Ametlla de Mar. Aquest torneig de futbol de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet aplegarà uns 300 esportistes, procedents d'Aragó, la Comunitat Valenciana, Navarra i Catalunya. Aquesta competició esportiva es jugarà tant en la modalitat de futbol 11, en les dues categories superiors (infantil i cadet masculins) com en la modalitat de futbol 8, en les categories inferiors (benjamí i aleví maculins). Es disputaran un total de 35 partits  (dissabte, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores; i diumenge, de 9 a 14 hores).

El director esportiu del torneig serà Álex Sánchez López, jugador professional de futbol i ex jugador del Real Zaragoza i del Sydney Olympic F. C., que iniciarà el torneig amb una xerrada sobre superació esportiva basada en la seva experiència com a únic esportista amb una discapacitat que ha debutat en la primera divisió espanyola.

Els 24 equips participants s’allotjaran a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, on podran gaudir de la competició i també del seu temps lliure, a les instal·lacions esportives municipals i a l’entorn natural. L’Hospitalet Football Cup està organitzat per QL Sport, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Ametlla de Mar.

Comenta aquest article