Societat

Festa

El Xarop de l'Estació: la beguda de les festes del barri de l'Eixample

Aquesta novetat pel 45è aniversari de la celebració es presentarà divendres juntament amb el got de les festes

Per Andreu Dalmau

Imatge de les festes del barri de l'Eixample de l'any passat
Imatge de les festes del barri de l'Eixample de l'any passat | Berta Ruiz

Aquest any se celebra el 45è aniversari de les festes del barri de l'Eixample i, a més de les activitats tradicionals com la sardinada, la recollida del tortell, o la ballada de sardanes, també s'han programat iniciatives molt innovadores com la creació del primer mural del barri, l'exposició de fotografies als aparadors dels comerços o la presentació de la beguda típica de les festes: el Xarop de l'Estació.

Aquesta beguda és, en realitat, sangria de cava a la qual se li ha donat aquest nom comercial. Es presentarà, juntament amb el got de les festes, el pròxim divendres 16 de juny a les 22:30, després del pregó i abans de la festa amb el DJ Noa Leyra i Amadeu. “Els socis tenen un tiquet per provar la beguda”, explica a revistacambrils.cat Montse Franch, una de les ideòlogues de la iniciativa. A més, tothom que vulgui tastar-la podrà comprar-ne durant les festes als diferents establiments.

“És el primer any que tirem endavant aquesta proposta i si agrada intentarem repetir-ho en pròximes edicions”, apunta Franch. Per tant, està en les mans dels veïns de l'Eixample que el Xarop de l'Estació es quedi com un emblema més de les festes del barri.

Comenta aquest article