Esports

Rem

Els Vent d’Estrop participen a la regata de rem tradicional a la ciutat francesa de Cotlliure

Els vogadors cambrilencs van presentar tres tripulacions

Per Redacció

Foto de germanor dels dos clubs
Foto de germanor dels dos clubs | Cedida

El passat diumenge tres tripulacions de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils van participar a la regata tradicional de rem que cada any es duu a terme a Cotlliure, organitzada pel Club de Rem Cotlliure dintre de les activitats de la Festa de l'Anchois.

En total en aquesta regata tradicional hi han participat tres-cents cinquanta vogadors i vogadores de la Catalunya Nord i la Catalunya Sud. Els club participants van ser Cotlliure, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, Barcarès, Arenys de Mar, Valràs, l'Escala, Gruissan, Bayonne, Calafell, Balis, Remeur de l'Orb, Premià, Colera, Musca, Portvendres, Sète, Banyuls, Arenys de Mar, Bètulo i Novarems.

La Regata constava en fer un desafiament en dos carrers fent ciavoga i encarant l’arribada, en dues tandes per cada equip. Es premiava els millors temps tant en categoria masculí, femení i mixtes.

El Club Vent d'Estrop va entregar al Club de Rem Cotlliure una Bandera Blava vila de Cambrils amb els escuts dels dos Clubs i de les dues poblacions, amb el lema "Units pel Rem", que queda com a segell d'amistat entre ambdós Clubs.

Una de les tripulacions dels Vent d'Estrop durant la competició (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article