Societat

Homenatge

Prop de 800 persones s'apleguen al 64è Homenatge a la Vellesa (conté galeria fotogràfica)

L'acte, organitzat per l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, va comptar amb la col·laboració d'un centenar de joves que es van encarregar de servir el menjar i les begudes

Per Lluís Rovira i Barenys

El pavelló ple, ahir al migdia, en motiu del dinar de l'Homenatge a la Vellesa
El pavelló ple, ahir al migdia, en motiu del dinar de l'Homenatge a la Vellesa | Lluís Rovira i Barenys

Prop de 800 persones, entre homenatjats, acompanyants, autoritats i voluntaris, van participar, ahir, al 64è Homenatge a la Vellesa que, des de sempre, organitza l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l'Ajuntament i emmarcat dins els actes de la Fira. Els Avis i Àvies homenatjats i acompanyants, en total 650 persones, es van anar concentrant al vial comprès entre el pavelló i l'hospital lleuger. Allí se'ls hi lliurava l'acreditació i se'ls feia la foto commemorativa de la jornada que posteriorment se'ls hi va lliurar. Un cop arribats tots els participants dins el pavelló es va iniciar la festa amb els parlaments. Primer que tot, l'alcalde Oliver Klein va destacar la celebració d'aquest acte a càrrec de l'AAA la Salle, "que enguany compleix els 70 anys d'existència" i també va ressaltar "l'orgull de ser cambrilenc" davant un acte d'aquestes característiques que implica una bona part del teixit social. Per la seva part, Salvador Olivé, president de l'AAA la Salle, va posar èmfasi en les característiques d'aquesta festa que desplega tot un potencial humà entre homenatjats i gent jove voluntària que s'apleguen en aquest acte. Olivé també va tenir unes paraules per destacar la tasca que ha portat i que porta a terme Josep M. Vidiella, membre de l'entitat, i que enguany, per primera vegada, s'asseia a taula com a homenatjat.

L'acte va estar amenitzat per l'orquestra Mirantfont. L'àpat va ser força complert, com ja és habitual. Primer que tot es va servir un aperitiu al que enguany se li havia afegit seitó ofert per l'Associació de Peix Blau de Tarragona i fregit a la Confraria de Pescadors amb oli extra verge de la Cooperativa Agrícola. La resta del dinar va ser l'habitual, amb els entremesos, els canelons i el pollastre al cava. I tampoc va faltar el pastís commemoratiu que va culminar aquesta gran jornada de retrobament. A destacar el centenar de joves voluntaris que van participar en la festa d'enguany, servint els plats i les begudes als homenatjats.

Comenta aquest article

Galeries relacionades