Informació general, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Fira

La Fira de Circ, un nou reclam dins els actes de la Fira d'enguany

Una de les novetats de la Fira d’enguany són els espectacles circenses que es celebren pels carrers i les places del nucli antic

Per Andreu Dalmau

L'espectacle de malabars amb foc va tancar la jornada circense
L'espectacle de malabars amb foc va tancar la jornada circense | Andreu Dalmau

La 64a Fira Multisectorial de Cambrils ha incorporat moltes novetats a la seva programació. Entre elles, la Fira de Circ, que ha omplert els carrers del nucli antic de colors vius, espectacles itinerants, malabaristes i pallassos. Aquesta oferta dirigida a un públic familiar, ha anat aplegant, des del passat divendres, a desenes de famílies a la plaça del Setge, en les múltiples activitats circenses han anat ocupant aquest espai.

El divendres a primera hora de la tarda, es va fer una cercavila pels carrers del casc antic. Els malabaristes, xanquers i pallassos van passar per entre les paradetes del mercadet medieval animant els primers visitants de la Fira. Després, a les 18 hores, es va fer a la plaça del Setge, un taller de tècniques de circ. Desenes de famílies van aturar-se aquí per deixar als nens que experimentessin amb els diferents estris circenses mentre els pares es prenien un descans.

Desenes de famílies van participar al taller de tècniques de circ (Foto: Andreu Dalmau)

Més tard, a les 20h, es va fer en el mateix espai el Gran Espectacle de Circ amb contorsionisme, acrobàcies i màgia; i, a última hora de la tarda, es va finalitzar la jornada circense amb un espectacle nocturn de malabars i foc. Sota l’atenta mirada d’una munió de nens, el malabarista va executar un espectacle senzill, amb tocs d’humor i amb la complicitat de voluntaris del públic que van tenir el valor de “jugar amb foc”, mai millor dit.

Ahir es van repetir els mateixos espectacles, tant pel matí com per la tarda, i avui es fa una tercera i darrera representació. D’aquesta manera es tancarà la primera edició de la Fira de Circ.

Espectacle de circ a la plaça del Setge, ahir al vespre (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article