Cultura

El concert d'Oriol Aymat i Sílvia Vidal omple el castell de Vilafortuny

Per Redacció

Sílvia Vidal i Oriol Aymat, en un moment de la seva actuació el passat dimarts al castell de Vilafortuny

El duo format per Oriol Aymat, al violoncel, i per Sílvia Vidal, al piano, van ser els protagonistes del setè concert del Festival Internacional de Música, que es va celebrar el passat dimarts 14 d'agost a la nit, al castell de Vilafortuny. La sala on se celebren les actuacions en aquest edifici va quedar petita davant la nombrosa assistència de públic al concert. Fins i tot l'organització va haver d'habilitar més seients per tal d'atendre la demanda de la gent que a darrera hora volia assistir a l'actuació del duo musical.

Oriol Aymat i Sílvia Vidal van interpretar peces de Boccherini, Beethoven, Schnittke i Manuel de Falla. Cal dir que els dos músics tenen un lligam amb l'Escola de Música de Cambrils ja que Oriol Aymat va rebre classes de violoncel d'Enric Prats en aquest centre i Sílvia Vidal forma part del professorat de l'Escola des de l'any 1996.

El Festival Internacional de Música de Cambrils està arribant ja a la recta final. Els dos darrers concerts d'enguany se celebraran els propers divendres i dissabte d'aquesta setmana al Parc Samà. Divendres actua la London Community Gospel Choir i dissabte, el concert que a priori ha despertat més expectació, el del gaiter Carlos Núñez, que presentarà per primera vegada a Catalunya el seu nou treball Cinema do mar.

Comenta aquest article