Informació general

Mobilitat

S'inicia l'horari d'estiu de les zones d'estacionament regulat

Una de les novetats d'enguany és l'actualització de dos parquímetres perquè es pugui pagar amb targeta bancària

Per Redacció

Estacionament regulat al carrer de Pere III
Estacionament regulat al carrer de Pere III | Berta Ruiz

Aquest dijous 1 de juny Cambrils iniciarà l'horari d'estiu de les zones d'estacionament regulat, que s'allargarà fins el 30 de setembre. La novetat principal d'aquesta temporada és que l'Ajuntament i APARCAM han actualitzat dos dels parquímetres per permetre als usuaris pagar amb targeta bancària, en concret, són els que estan ubicats al Parc del Pescador i a la Rambla del Regueral.

A més, s'ha habilitat una passarel·la web on els usuaris que hagin estat denunciats podran anul·lar les denúncies en el termini corresponent. Així mateix, els usuaris es poden descarregar l'aplicació gratuïta Aparcar APP que els permetrà pagar a través dels seus dispositius mòbils.

Els horaris de les zones regulades des de l'1 de juny al 30 de setembre seran els següents:

Port i Costa, de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h:

Carrers amb zona blava: Passeig La Salle, Parc del Pescador, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, Rbla. Jaume I, Rambla del Regueral, Drassanes, Galceran Marquet, Esteve Anguera, Hug de Montcada, Cristòfol Colom, Vinyols, avinguda de la Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, avinguda de Beethoven, avinguda del Mar, avinguda de Joan XXIII, Camí de Mas Clariana i Mas d’en Gran.

Carrers amb regulació de zona taronja: Avinguda d'Horta de Sta. Maria, Garbí, Camí del Corralet (novetat), Posidònia (novetat), Estrasburg i avinguda de la Diputació.

Zona de la Vila, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h:

Carrers amb zona blava: Passeig d'Albert, passeig La Salle, avinguda de la Independència, plaça Carles Roig, avinguda de Vidal i Barraquer, avinguda de la Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi.

Carrers amb regulació de zona taronja: Aparcament de l’Ermita.

Per altra banda, les tarifes d'aparcaments regulats seran:

Zona blava 1,20€ l’hora (tarifa ordinària) i resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).

Zona taronja: 0,25€ l'hora (tarifa ordinària).

Mapa dels estacionaments a Cambrils

 

Comenta aquest article