Societat

Entitats

Tot a punt per a la celebració del 64è Homenatge a la Vellesa

La festa organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle convida a totes les persones majors de 75 anys empadronades a Cambrils

Per Redacció

Imatge de la celebració de l'Homenatge a la Vellesa en una edició anterior
Imatge de la celebració de l'Homenatge a la Vellesa en una edició anterior | Berta Ruiz

L'Homenatge a la Vellesa viurà, aquest proper diumenge 4 de juny, la 64a edició de l'Homenatge a la Vellesa, una festa organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. La festa, dedicada als cambrilencs i cambrilenques majors de 75 anys, se celebra des de l’any 1958 i des del principi, ha estat associat als actes de la Fira de Cambrils. Aquesta festa, primer com aperitiu i més tard com a dinar, s'ha mantingut al llarg dels anys i va tenir una interrupció els anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia.

En aquesta 64a edició de l’Homenatge a la Vellesa s’han convocat més de 3.000 persones majors de 75 anys, que, des de fa unes setmanes, han rebut una butlleta per apuntar-s’hi. Habitualment la festa reuneix al Pavelló Municipal prop de 800 persones, entre persones homenatjades i acompanyants tot i que fa uns anys s'havia arribat a la xifra del miler de persones. Pel que fa a l’organització, es compta amb un centenar de voluntaris que són els que preparen tota la festa i serveixen el dinar als homenatjats.

La festa començarà a partir de les 11.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament, més concretament entre el Palau d’Esports i l’Hospital lleuger, lloc on es donarà la benvinguda a les persones homenatjades, se'ls lliuraran les flors i es farà la fotografia. Seguidament els i les participants podran accedir amb l’acreditació al Palau d’Esports per l’entrada del carrer Via Augusta.

A les 13.15 hores hi haurà els parlaments d’obertura del 64è Homenatge a la Vellesa a càrrec de l’alcalde en funcions, Oliver Klein, i el president de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle, Salvador Olivé. Finalment, a les 13:30 hores s’iniciarà el dinar dels homenatjats. A l’acte també hi assisteixen les autoritats locals i el nou pubillatge 2023.

Comenta aquest article