Esports

Tir olímpic

Jesús Arribas, campió d'Espanya en pistola de metxa a 25 metres

L'esportista del Club de Tir Olímpic Cambrils va destacar en diverses categories del campionat nacional d'Armes Històriques

Per Redacció

Pedro A. Pardo i Jesús Arribas posant amb les seus trofeus
Pedro A. Pardo i Jesús Arribas posant amb les seus trofeus | Cedida

Entre el 25 i el 27 de maig es va celebrar al CEAR de Las Gabias (Granada) el campionat d'Espanya d'Armes Històriques, amb una participació elevada, competint més de 100 esportistes de tot el territori nacional. Del Club de Tir Olímpic de Cambrils, van participar-hi Jesús Arribas García i Pedro A. Pardo, obtenint uns excel·lents resultats.

A nivell individual, Jesús Arribas va proclamar-se campió d'Espanya en la modalitat de Tanzutsu (pistola de metxa a 25 metres) amb 93 punts, subcampió d'Espanya en la modalitat de Cominazzo (pistola de guspira a 25 metres) amb 89 punts i també subcampió a la modalitat de Kuchenreuter (pistola de percussió a 25 metres) amb 95 punts.

Formant part de l'equip la Federació Catalana de tir, en la modalitat de Wogdon (pistola de guspira a 25 metres) i en la modalitat de Forsyth (pistola de percussió a 25 metres), Jesús Arribas també va quedar campió d'Espanya. En la modalitat de Kunitomo (pistola de metxa a 25 metres) l'equip de la Federació Catalana, del qual formaven part tant Jesús Arribas com Pedro A Pardo, també va proclamar-se campió.

Comenta aquest article