Societat

Ensenyament

L'experimentació en base a la metodologia Steam, a l'escola Guillem Fortuny

L'escola Guillem Fortuny acull durant aquesta setmana a un expert grec, Petros Giorgiakakis, mentor i formador de Projectes Erasmus+ i especialitzat en metodologies globalitzades i integradores

Per Redacció

Petros Giorgiakakis amb els alumnes de l'escola Guillem Fortuny
Petros Giorgiakakis amb els alumnes de l'escola Guillem Fortuny | Cedida

L'escola Guillem Fortuny, gràcies a l'Acreditació Erasmus Plus 2021-2027 obtinguda pel centre, acull durant aquesta setmana aun expert grec, Petros Giorgiakakis, mentor i formador de Projectes Erasmus+ i especialitzat en metodologies globalitzades i integradores STEAM que engloben la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art i les matemàtiques.

Durant aquests dies els alumnes de l’escola, des de I3 fins a sisè, han participat en diferents experiments que els ha permès viure la ciència d’una manera pràctica, lúdica i divertida. Han pogut comprovar amb objectes senzills i quotidians els efectes de la pressió atmosfèrica, de la fricció, de l’acció i la reacció, com crear hologrames…, tot millorant la competència oral en llengua anglesa.

Aquesta visita de l’expert, juntament amb diferents mobilitats d'alumnat, professorat i mestres en pràctiques, potencia la internalització del centre i ajuda a millorar els processos d’ensenyament - aprenentatge dels alumnes.

Sessió experimental al gimnàs de l'escola Guillem Fortuny (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article