Informació general

Turisme

Dos càmpings cambrilencs entre els 50 millors d'Espanya

El Camping La Llosa i el Camping Joan han rebut aquesta menció d'honor durant els ACSI Awaards 2023

Per Redacció

Els guanyadors a les diferents categories dels premis ACSI posen amb el premi
Els guanyadors a les diferents categories dels premis ACSI posen amb el premi | Cedida

Aquesta setmana s'ha fet entrega dels ACSI Awards 2023 en una gala celebrada a Atea (Alacant). En aquesta segona edició d'aquests premis, nou càmpings de la demarcació de Tarragona han rebut distincions, entre ells, el Camping Joan Bungalow Park i el Camping La Llosa & Bungalow, tots dos de Cambrils. El Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut com el millor càmping d'Espanya.

Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha explicat que “aquests premis els decideixen campistes de tot Europa que voten el seu càmping favorit en diverses categories”. “És un orgull que nou càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre estiguin entre els cinquanta millors de l'Estat”, afirmava Sans, “la nostra província és líder al món del càmping, som una destinació única amb uns càmpings fantàstics, tant a la costa com a l'interior”.

Aquests han estat els sis altres càmpings de la demarcació al Top-50: Càmping Estanyet (Les Cases d'Alcanar), Alannia Els Prats (Mont-roig del Camp), Camping & Resort Sangulí Salou, Tamarit Beach Resort (Tarragona), Stel Camping & Bungalows Resort (Roda de Berà) i La Torre del Sol (Mont-Roig del Camp), que també ha guanyat en la categoria “Càmping més divertit per a nens d'Espanya”.

ACSI Awards 2023

ACSI és una empresa holandesa especialista en càmpings líder a Europa. El seu objectiu és aglutinar en un mateix lloc, tota l’oferta i informació sobre càmpings de tot Europa. Aquests càmpings són revisats per inspectors anualment per assegurar-se que continuen reunint els requisits necessaris per formar part d'aquesta plataforma. ACSI es limita a oferir informació objectiva i nivells de qualitat, són els campistes qui en fan les valoracions.

El 2022, ACSI va lliurar per primera vegada els ACSI Awards amb un total de 50.000 vots i tant càmpings com campistes van respondre amb gran entusiasme a la iniciativa. En aquesta segona edició la votació s'ha dut a terme a través dels diferents llocs web d'ACSI, que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings.

Comenta aquest article