Informació general

Eleccions Municipals

Revista Cambrils i Ràdio Cambrils organitzen el debat electoral aquest dijous al Casal Municipal de la Gent Gran

El debat començarà a les 19:30 hores i hi participaran deu dels onze alcaldables

Per Redacció

Imatge dels alcaldables en el debat electoral de fa quatre anys, el 21 de maig de 2019, al Casal Municipal de la Gent Gran
Imatge dels alcaldables en el debat electoral de fa quatre anys, el 21 de maig de 2019, al Casal Municipal de la Gent Gran | Redacció

Revista Cambrils i Ràdio Cambrils organitzaran de manera conjunta el debat electoral de les eleccions municipals d’enguany, que es durà a terme aquest dijous 25 de maig a les 19:30 hores al Casal Municipal de la Gent Gran. Es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania. El debat serà moderat per la periodista cambrilenca Judit Estrada, que és membre de l'Associació Cultural Revista Cambrils i col·laboradora del mitjà així com membre del Consell Consultiu, Assessor i de Control de Ràdio Cambrils.

L’acte es podrà seguir de manera presencial, en streaming al canal de Youtube de la Revista Cambrils, al 90.0 de l’FM de Ràdio Cambrils i a la web radiocambrils.cat. Per dur a terme aquest esdeveniment, els dos mitjans de comunicació locals compten amb la col·laboració de les empreses WhatPlan Entertaiment i ICC Telecom.

Al debat hi participaran deu alcaldables dels onze que es presenten a les eleccions municipals a Cambrils, ja que la candidata de VOX ha declinat la invitació. Per tant, hi prendran part Camí Mendoza (ERC), Juan Carlos Romera (Ciutadans), Alfredo Clúa (PSC), Enric Daza (Junts per Cambrils), Oliver Klein (NMC), David Chatelain (PP), Jordi Barberà (Cambrils en Comú Podem), Tomàs Garcia (ADN Cambrils), Josep Maria Riba (Activem Cambrils) i José Luis Villares (Valents).

Pel que fa al contingut del debat, que es preveu que tingui una durada de dues hores, hi haurà blocs dedicats a temes socials, qüestions econòmiques, mobilitat, turisme i comerç, entre d’altres. També es demanarà als participants que parlin obertament de pactes, i diguin amb quins partits estan disposats a arribar a acords i amb quins no ho faran en cap cas. Finalment, tal i com es va fer fa quatre anys, s’inclouran diverses preguntes sorpresa que tots els candidats hauran de respondre amb un sí o un no.

Comenta aquest article