Esports

Futbol

El Cambrils Unió suma un punt davant el Santfeliuenc en el darrer partit de la temporada a casa

Els cambrilencs van fer una molt bona segona meitat i van disposar de clares ocasions de gol

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va empatar davant el Santfeliuenc en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal
El Cambrils Unió va empatar davant el Santfeliuenc en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                      Primera Catalana                    Grup 3

Cambrils Unió 1 - FC Santfeliuenc 1

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández (Ayman m. 80), Álvaro Ortal (Miguel Clavero m.87),  Roger Cunyat (Joan Carbasse m. 64), Menacho, Ivan Martínez (Eric Garcia m.46), Rubio, Aniceto, Marc Benito i Marc Fe.

Gols: 0-1 m. 24; 1-1 m.89 Aniceto.

Targetes: grogues a Rubio, Marc Benito, Roger Cunyat i Álvaro Ortal.

Després de dos mesos sense aconseguir cap resultat positiu, el Cambrils Unió empatava a casa amb el Santfeliuenc en un partit en el que mereixia alguna cosa més. Els cambrilencs van fer una molt bona segona meitat i van disposar de clares ocasions de gol.
Del partit d'aquest dissabte a l'estadi municipal, davant el Santfeliuenc, cal destacar el porter Edgar i el juvenil Marc Fe, els dos millors homes sobre el terreny de joc, així com la lleidatana tripleta arbitral, que creiem va convéncer els dos equips. El Cambrils Unió es va presentar amb 10 jugadors del primer equip, 4 juvenils (2 de segon any) i 2 jugadors del filial de Quarta Catalana.
En el primer temps el domini va ser dels visitans, que van fer lluir a Edgar ams dues ocasions. Molta sort van tenir en el seu gol ja que el xut va rebotar a un defensa cambrilenc i el porter cambrilenc no va poder fer res per aturar la pilota.
En la segona mitad, i quan ja hi havia sobre el terreny de joc els juvenils i els del filial, el Cambrils Unió va jugar molt bé i va disposar de vàries ocasions clares de gol tot i que fins l'últim minut no va aconseguir l'empat, amb un centre per la dreta del juvenil Marc Fe, i que de cap Aniceto aconseguia marcar. Abans el mateix Aniceto, sol devant el porter, havia tirat la pilota fora.

Matemàticament, el Cambrils Unió encara no ha perdut la categoria i tot queda a l'aire fins la propera setmana, la darrera del campionat, en la que es decidirà tot. El Cambrils Unió juga al camp del Valls, el segon classificat del grup mentre que el Molins de Rei, el penúltim classificat i que es troba dos punts per damunt dels cambrilencs, juga a casa davant el Prat B, l'avant penúltim classificat.

 

Comenta aquest article