Informació general

Eleccions 28M

Les entrevistes als 11 candidats a l'alcaldia de Cambrils, a l'edició de maig de Revista Cambrils

El darrer número de la Revista Cambrils conté, a més, les llistes completes de les onze formacions així com tota la informació de la cita electoral del proper 28 de maig

Per Redacció

Exemplars de l'edició de maig de Revista Cambrils
Exemplars de l'edició de maig de Revista Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La Revista Cambrils del mes de maig ja està disponible a les llibreries cambrilenques. La publicació inclou les entrevistes a tots els candidats a les eleccions municipals, així com les onze llistes electorals completes i tota la informació referent a les eleccions del pròxim 28 de maig. Aquesta publicació se suma a la cobertura diària que es dona des del diari digital revistacambrils.cat.

A més, el pròxim 25 de maig, Revista Cambrils organitza juntament amb Ràdio Cambrils, el debat electoral amb tots els candidats a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran, un debat electoral que Revista Cambrils porta fent des de les eleccions municipals de l'any 1983 fins ara. El mateix dia de les eleccions, Revista Cambrils realitzarà un gran desplegament humà als 10 col·legis electorals per tal de poder oferir el recompte i els resultats electorals en directe a través del web. Durant tot el dia de les eleccions les xarxes socials de la Revista Cambrils també estaran molt actives i aniran donant compte de l'actualitat que es generi.

Comenta aquest article