Informació general, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Casals d'estiu

El Club Estiu Jove de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s'obrirà al juliol

És un programa d’activitats per a joves nascuts entre els anys 2005 i 2011. Les inscripcions es podran fer del 22 de maig al 18 de juny

Per Redacció

Cartell del Club d'Estiu Jove de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Cartell del Club d'Estiu Jove de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant anima el jovent a participar en el Club Estiu Jove, el programa d’activitats que ha organitzat per al mes de juliol (del dia 3 al 28).

Aquest programa està adreçat, en concret, als joves nascuts entre els anys 2005 i 2011 i inclourà tallers de manualitats, excursions, dinàmiques de grup, jocs... Tot tipus de propostes perquè aquest col·lectiu pugui aprendre, divertir-se, explorar la seva creativitat, relacionar-se i fer noves amistats.

La majoria d’activitats, previstes de dilluns a divendres en horari de matí (de 10 a 13 h), es duran a terme a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou (al carrer Escoles 12, 1a planta), però algunes es desenvoluparan a l’aire lliure.

Els preus són: 10 euros per setmana i 30 euros per tot el mes de juliol. El període d’inscripció començarà el 22 de maig i finalitzarà el 18 de juny. Per apuntar-se al Club Estiu Jove, caldrà omplir aquest formulari per internet: https://forms.office.com/e/nJ0Jm4NEGY

Més informació als telèfons 977 56 90 26 i 626 604 605, al correu electrònic joventut@vandellos-hospitalet.cat i a les xarxes socials de la Regidoria de Joventut (@joventutvh).

 

Comenta aquest article