Un mal tercer quart condemna al CB Cambrils

L'equip va donar una bona imatge davant el Tortosa, però no va poder emportar-se el penúltim partit de la temporada

Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada | Berta Ruiz

Segona Categoria Masculina

DAVIMA CB CANTAIRES TORTOSA 76 – 68 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (15), Pau Escrivà (2), Ferran Torres (25), Roger Audi (2), Rubén Molina (8) – Joan Berengué (12), Pablo Vega, Enric Maduell (4), Rubén Martínez

6 Triples (1 Rodríguez, 4 Berengué, 1 Torres).

20/26 Tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 15-20 / 15-21 / 25-10 / 21-17

El COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí cau derrotat la pista del Davima CB Cantaires Tortosa, en un partit amb dues cares diferenciades, i on la falta de rotació durant el mateix va passar factura en el tram final.

La primera part del partit va estar dominada pels cambrilencs. Un inici on van sortir molt concentrats i no van donar facilitats per anotar als locals. EL gran encert en atac va propiciar el 15-20 a favor.

En el 2n període, els de Tortosa van reaccionar escurçant diferències fins a capgirar el marcador en el minut 15 (26-24). El gran encert del CB Cambrils des de la línea de tir lliure va fer que tornessin a posar-se per davant, arribant amb 11 punts de diferència (30-41) al descans.

Al CB Cantaires Tortosa però, no li quedava cap altre opció que reaccionar, i ho va fer gràcies a l’encert des de la línea de 6,25, anotant 4 triples en els primers 5 minuts i aconseguint que els cambrilencs no anotessin. Amb un parcial de 18-0, es posarien 7 punts per davant (48-41). Els blaus amb una petita reacció, ho reduirien a 4 punts al finalitzar (55-51).

En el darrer període, els locals van saber administrar la diferència, no permetent cistelles fàcils als blaus. Els cambrilencs ho van intentar però la fatiga acumulada feia que no es prenguessin bones decisions en atac, provocant pèrdues de pilota que els tortosins aprofitaven per sortir al contraatac. Al final el resultat va ser de 76-68. Tot i la derrota, la imatge que van donar els jugadors va ser totalment diferent a la de la setmana anterior, i l’afició que es va desplaçar, es va poder sentir orgullosa del treball de l'equip.

El proper i darrer partit de la temporada del COFRAN CB Cambrils masculí serà el diumenge 21 a les 13:00h contra el CB Balaguer A al pavelló municipal.