El CB Cambrils femení s'assegura la permanència

L'afició va acompanyar les jugadores cambrilenques en el partit decisiu de la temporada

Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Categoria Femenina

COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ 52 - 38 CB LA SELVA

Flor Devesa (5), Júlia Risalde (9), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (1), Claudia Navarro (10) Judit Ferrús (5), Anna Nieto (6), Ingrid Parés (4), Anaís Muñoz, Maria Ferrús (8), Raquel Queralt, Montserrat Hernández (4).

3 Triples (1 F. Devesa, 1 J. Risalde).

9/24 Tirs lliures. 32 faltes personals. 1 Eliminada (M. Hernández).

Parcials: 13 - 9 / 8 - 9 / 19 - 9 / 12 – 11

El COFRAN 95 Sènior Femení disputava un important partit contra el CB La Selva amb el pavelló cambrilenc ple a vessar per animar a les seves jugadores. L'equip volia aconseguir la victòria per assegurar la permanència a Tercera Catalana i no haver de jugar-s'ho a l'última jornada.

El partit va començar molt positivament per les locals, amb un marcador de 8-0 a favor en els primers tres minuts de partit. Tot i això les cambrilenques no es van realxar perquè sabien que s'enfrontaven a un molt bon equip, fort i intens en defensa i amb bon tir exterior en atac. La bona defensa del CB Cambrils va aconseguir evitar l'esmenat tir exterior, però el CB La Selva escurçava distàncies mica en mica i arribava a remuntar el partit al principi del segon quart.

En un partit amb moltes mans tant a nivell ofensiu com defensiu i amb un arbitratge molt permissiu, les jugadores d'Aixalà van mantenir la concentració i la intensitat en tot moment i van aconseguir marcar el ritme en un molt bon tercer quart, destacat també per la retrobada de Júlia Risalde amb el triple.

L'últim quart, el CB Cambrils es va col·locar en bonus des dels primers minuts i això permetia a La Selva tirar molts tirs lliures. Tot i així, les cambrilenques van seguir amb molt bona actitud per mantenir la distància en el marcador.

Finalment, l'equip aconseguia una emocionant victòria amb la seva afició per mantenir la categoria. L'últim partit de la temporada el disputaran el proper diumenge 21 a les 17:45h fora de casa contra El Carme Bàsquet.