Esports

Bàsquet

El cambrilenc Jordi Ruiz Cabré, subcampió amb la selecció catalana al Campionat Autonòmic de Minibàsquet

El campionat es va disputar la passada Setmana Santa a Tarragona i Ruiz era l'únic aleví de primer any de l'equip

Per Redacció

Jordi Ruiz Cabré, jugador aleví del CB Cambrils
Jordi Ruiz Cabré, jugador aleví del CB Cambrils | Cedida
El jugador cambrilenc Jordi Ruiz Cabré va participar, la passada Setmana Santa, al Campionat Autonòmic d'Espanya de Minibàsquet amb la selecció de Catalunya i que es va disputar a Tarragona. El Jordi va començar el seu camí dins la selecció al mes de setembre passant convocatòries i sent finalment escollit entre els 12 jugadors que integraven la selecció catalana. Un altre jugador cambrilenc, Joan Panicello Castillo, també va ser pre-seleccionat inicialment, però no va poder acompanyar Ruiz en la fase final.
 
La selecció catalana va jugar la primera fase contra els combinats de La Rioja, Extremadura i Aragó, sumant tots els partits per victòries. Als quarts de final van superar la selecció de Galícia i a semifinals, ja lluitant per les medalles, es van enfrontar al combinat madrileny, guanyant-los per un contundent 115-80. A la final contra la selecció de la Comunitat Valenciana van perdre per 84-80 i, d'aquesta manera, es van penjar la medalla de plata.
 
El paper de Jordi Ruiz va ser destacable, doncs aquest torneig el disputàven els grans de la categoria alevina ( nascuts el 2011) i ell va ser l'únic convocat per Catalunya sent un any més petit, del 2012.
 
Des del Club Bàsquet Cambrils es mostren "molt orgullosos" del seu paper i, sobretot, de la seva actitud: "és un exemple per tots i té ADN Cambrils 100%". El Jordi juga a l'equip Aleví Masculí Blau i al Preinfantil Masculí Blau (sent dos anys més petit) del CB Cambrils. Tots dos equips estan en disposició de guanyar les lligues de nivell A de Tarragona i classificar-se per jugar les finals de Catalunya.
 
La final four alevina es jugarà el dissabte 20 de maig a Tarragona i la final four preinfantil el diumenge 21 de maig a Cambrils.
Jordi Ruiz cabré amb la selecció catalana (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article