Informació general

Turisme

Cambrils es promociona juntament amb els municipis de l'Aliança Turística a la fira Aratur de Saragossa

La fira es celebra entre el 12 i el 14 de maig. L'objectiu és captar més visitants fidels per la Costa Daurada

Per Redacció

La fira Aratur, el saló aragonès del turisme, aplega al Palau de Congressos de Saragossa més de 50 destinacions nacionals i internacionals
La fira Aratur, el saló aragonès del turisme, aplega al Palau de Congressos de Saragossa més de 50 destinacions nacionals i internacionals | Cedida

L’Aliança Turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, i PortAventura World es promociona del 12 al 14 de maig a la fira Aratur de Saragossa.

Aquesta acció promocional forma part d’una completa acció de màrqueting i comunicació que inclou, a més de la fira, una campanya a publicitària a televisió, l’enregistrament d’un programa especial als municipis i una acció de publicitat exterior als autobusos urbans de la capital aragonesa.

L’objectiu d’aquestes accions és fidelitzar un dels visitants més habituals de les destinacions de la Costa Daurada i captar nou públic objectiu mitjançant la mostra de la gran oferta turística i d’oci, enfocada principalment a famílies, que poden trobar en un radi de pocs quilòmetres.

La fira Aratur, el saló aragonès del turisme, aplega al Palau de Congressos de Saragossa més de 50 destinacions nacionals i internacionals, amb més d’una cinquantena d’activitats d’oci.

Precisament l’edició d’enguany arriba amb una forta aposta per la dinamització de la fira amb més jornades i activitats. En aquest sentit, Aratur compta amb show cookings, degustacions, talles, conferències i sortejos en un saló que està dirigit a tots els públics i es pot visitar de manera gratuïta.

Comenta aquest article