El Cambrils Unió perd davant el Molins de Rei i cau a la cua de la classificació

A falta de tres partits per acabar el campionat, el Cambrils Unió té molt complicada la salvació ja que s'ha d'enfrontar a tres dels equips de la part alta de la classificació

El Cambrils Unió va perdre davant el Molins de Rei en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal | Juan Antonio Dorado

Futbol                      Primera Catalana                      Grup 3

Cambrils Unió 1 - CF Molins de Rei 5

Alineació: Edgar, Aleix Llobet (Ramon Lladó m.46), Pol Fernández, Álvaro Ortal (Roger Cunyat m.46), Marc Fe, Menacho, Iván Martínez (Gito m.61), Rubio, Adri Morales (Rome m.81), Marc Benito i Aniceto.

Gols: 0-1 m. 29; 0-2 m. 31; 1-2 m. 42 Menacho; 1-3 m. 43; 1-4 m. 45; 1-5 m. 89.

Targetes: grogues a Rubio, Marc Fe, Marc Benito i 2 a Roger Cunyat (69 i 89) i expulsado.

Desconnexió total del Cambrils Unió en el partit més important de tota la temporada, que es va saldar amb una derrota i que provoca que passi a ocupar la cua de la classificació per primera vegada. Aquesta derrota va tenir un valor triple ja que va ser contra el cuer del grup, el Molins de Rei, que després del resultat d'aquesta setmana l'avança de dos punts. A banda, el Cambrils Unió perd l'avantatge particular de gols amb el Molins de Rei (4-5) i precisament ho fa en la setmana en la que els rumors provinents de la Federació diuen que només baixarà l'últim classificat dels tres grups de Primera Catalana.
Pel que fa al partit cal dir que els 25 primers minuts van ser de domini local amb dues clares ocasions en els minuts 21 i 23 de Rubio i Aniceto, aquest darrer amb tir al pal. A partir d'aquí es va produir la debacle i la desconnexió total del Cambrils Unió que va encaixar quatre gols amb els quinze minuts que quedaven fins la mitja part, tot i que Menacho aconseguia l'unic gol pel Cambrils al minut 42.
El Molins va afrontar el segon temps de manera molt conservadora donada l'avantatge adquirit. El Cambrils Unió marcava al minut 65, un gol anul·lat per possible fora de joc. Al minut 84 l'àrbit va xiular un penal contra el Cambrils Unió però el jugador del Molins el va tirar fora. El Molins va aconseguir el seu cinque gol al minut 89.
Les anècdotes negatives van ser el pèssim trio arbitral, com no, vingut de la demarcació de Barcelona. I l'altre, la greu lesió del jugador local Adri Morales al minut 81 en un xoc fortuït amb el porter visitant, i que va tenir, com a conseqüència, el trancament del pòmul esquerra de la cara, per tres llocs. La bona notícia és que el millor jugador del Cambrils Unió va ser el juvenil Marc Fe i, l'altra, que el club cambrilenc ha ofert la renovació al míster Guillermo Camarero per la propera temporada. El míster, a hores d'ara, s'ho està romiant.

Queden tres partits per acabar la temporada i en aquests tres partits el Cambrils Unió tindrà com a rivals tres equips de la part alta de la classificació. D'entrada, aquest proper diumenge el Cambrils Unió juga al camp del líder, el Reddis, que amb una victòria sobre els cambrilencs es pot proclamar matemàticament campió de lliga i assegurar-se l'ascens directe. La setmana següent, el Cambrils Unió rebrà el Santfeliuenc, el cinquè classificat i que lluita pels llocs de promoció. El darrer partit serà al camp del Valls, el segon classificat del grup.