Cultura

Literatura

Comença el Curs de Narrativa amb l’escriptor cambrilenc Jordi Ledesma

El taller es va iniciar la setmana passada i ahir es va dur a terme la segona de les vuit sessions totals

Per Josep Maria Ferrando

Imatge de la primera sessió del curs impartit pel Jordi Ledesma, la setmana passada
Imatge de la primera sessió del curs impartit pel Jordi Ledesma, la setmana passada | Josep Maria Ferrando

Ahir al vespre el Centre Cultural va acollir la segona de les vuit sessions del Curs de Narrativa a càrrec de l’escriptor cambrilenc Jordi Ledesma. L'autor d’obres com Narcolepsia o Lo que nos queda de la muerte imparteix aquestes classes gratuïtes en el marc del cicle Dies de Llibres organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament.

Jordi Ledesma ha estat guanyador de diversos premis literaris per la seva obra. El darrer d'ells, el IX Premio Ciudad de Santa Cruz de Novela Criminal, a Tenerife, pel llibre En el descuento, escrit a quatre mans amb l’escriptor madrileny José Ángel Mañas.

En aquest curs de narrativa hi participen una desena de persones interessades en la creació literària de ficció. Durant la primera sessió, Jordi Ledesma va exposar com serà la dinàmica del curs, explicant a trets generals els continguts que formaran part d’aquesta edició. Temes com l’estil literari, l’argument, l’ambientació o el context, la creació de personatges, les diverses veus narratives i els diàlegs, seran l'objecte de pràctica de tots els estudiants del taller. Al finalitzar cada sessió, els alumnes hauran de fer un exercici per posar plasmar sobre el paper els coneixements adquirits a l'aula.

Comenta aquest article