Informació general

Eleccions Municipals

Activem Cambrils presenta la seva llista electoral a les eleccions del 28M

La candidatura la formen 25 persones, 21 a la llista més quatre suplents, amb un total d'11 dones i 14 homes

Per Redacció

Part de la llista electoral d'Activem Cambrils
Part de la llista electoral d'Activem Cambrils | Cedida

Activem Cambrils - Ara Pacte Local ha fet pública la seva llista electoral de cara a les eleccions del proper 28 de Maig. Els noms que configuren la candidatura són els següents:

1.Josep Maria Riba Sarrà

2.Isabel Prim Matas

3.Jordi Gallardo Capella

4.Cristina Lobaco Valls

5.Ricard Borràs Marco

6.Marta Vallès Margalef

7.Joan Segura Carcasona

8. Raquel Sarrà Felip

9.Pere Prim Samarra

10.Maria Rosa Mendia Martí

11.Xavi Gallardo Martorell

12.Cristina Miralles Cid

13.Carlos Tamareu Domínguez

14.Isabel Ranís Solà

15.Joan Ferrer Fabregó

16.Sergi Farré Melé

17.Verònica Segura Gironés

18.Ramon Ferrando Costa

19.Eva Pérez Gonzálvez

20.Enrique Antonio López González

21.Manolo Canaldes Ferran

SUPLENTS:

22.Dolors Guerrero Álvarez

23.Jorge López Rubio

24. Josep Maria Bergadà Cerdà

25. Anna Borràs Borrell

Activem Cambrils es presenta per "reactivar l'economia local"

Activem Cambrils es presenta "amb l’objectiu d’entrar al govern municipal i ajudar a reactivar l’economia local, apostant per l’atracció de nous models de negoci, l’expansió del Polígon Belianes i el foment d’un turisme de qualitat els 365 dies l’any, per tal d’augmentar els ingressos entrants i el PIB del municipi a fi de treure pressió impositiva als residents". També manifesta que "manté una forta preocupació pel manteniment del mobiliari urbà i arranjament dels carrers en zones que s’han vist molt oblidades els darrers anys, com La Llosa o Vilafortuny."

La candidatura d'Activem Cambrils "també veu necessari impulsar la cultura com a eina de cohesió i benestar social, tot i que considera que obres com el Teatre Auditori no són una prioritat a curt termini i no hauria de ser suportada pels pressupostos municipals". Segons Josep M. Riba, el cap de llista de la candidatura, "convé primer resoldre altres problemàtiques més urgents que repercuteixin en el benestar de tots, i recórrer a finançaments estatals o europeus de promoció de la cultura". En aquesta línia, l’equip d’Activem Cambrils considera que s’han desaprofitat convocatòries que haguessin ajudat a finançar projectes com la Rambla Jaume I, enlloc d’augmentar el deute dels cambrilencs. Per això insisteixen en "anar cap a un model de govern obert que permeti la participació de la ciutadania en les decisions de l’ajuntament".

Activem Cambrils té previst reunir-se amb representants de cadascuna de les associacions veïnals i aprofitar els espais públics per tal de recollir les opinions de la ciutadania. De fet, han habilitat un formulari digital (activemcambrils.com/enquesta) i, a més, fan una crida a les entitats que encara no han pogut contactar per tal de considerar les seves necessitats i prioritats. D'altra banda, Riba vol trobar espais de consens dins el personal administratiu local per tal de facilitar la comunicació interdepartamental i establir un sistema de finestreta única que agilitzi els procediments de la ciutadania.

 

 

Comenta aquest article